Es07 hasksonsuz Ay az kaldı heyecanlı mısın benim gibi Nasıl doğum belli mi? Benim henüz değil Çok sabırsızlanıyorum 😂
Papatya05_ Es07 hasksonsuz Son 22 sezaryen olacağım daha tarihi almadım 38. Haftada kontrolüm var doktorum 39 da ayarlarız demişti bakalım daha var bizimde sağlıkla gelsin minikler
hasksonsuz Es07 heyacan çok fazla Günler geçmiyor sanki 😁 doğum belli 4. Sezeryan ı’m olacak 🤣😂😂😂 ama ilk heyecan devam ediyor
Es07 elinaz1 Belim çok ağrıyor Ara sıra kasılma Kafam aşağıda olduğu için aşağıda hissediyorum Kemiğim açılıyor gibi bazen Sizin belirtiler neler🤗
Es07 htc5858 Ay sabırsızlanıyorum Çok merak ediyorum ben Nasıl doğacak Kime benzeyecek En önemlisi sağlıklı olsun yeter 🤗
elinaz1 Es07 benim geçen hafta nişanım geldi sancım başladı hastanede yattım doğumu durdurdular. Şimdi tekrar pembe akıntım gelmeye başladı ara ara kasıklarımda ve belimde aşırı ağrı oluyor kitleniyorum. Sıcak su iyi geliyor . Bebek hareketleriniz nasıl
htc5858 Es07 aynen sağlıkla gelsinler inşlhh da, sen bide bana sor varya 3 erkekten sonra kızım geliyor, hiç geçmiyor sanki zaman biran önce doğsun artık diyorum hayırlısıyla 😄😍
Es07 elinaz1 Aaa canım 36 da mı geldi Nasıl durdurdu neden olurmuş Hiç bilmiyorum Benim bebek çok hareketli değil Nst hareket az çıkıyor ikidir Serum alıyorum doğumhanede Nst düzeliyor hareket Anlamıyorum ki Alan daraldığı için gayet normal diyo doktor
elinaz1 Es07 35+3 de geldi nişan öğlene doğru . Öğleden sonra da sancı geldi . Ciğer geliştirici yapıldı 2 doz kasılma önleyici ilaçlar verildi. Neden oldu hiç bilmiyorum izne ayrıldım sonra dinlenmeye doktor bi 10 gün dayansa iyi olur dedi ama tekrar pembe gelmeye başladı. Doktor bebeğin hareketi iyi ve su gelmesi aşırı kanama yoksa sancı yoksa sıkıntı yok diyor . Evde beklemedeyiz
Es07 elinaz1 Aa canım takipte kal Dinlen sen dikkat et Bende hiç bir şey yok Hafif sancı giriyor aşağıdan Kemiğim ağrıyor Belim ağrıyor
elinaz1 Es07 inşallah vaktini doldurur diye gün sayıyoruz🤲🏻 sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah 🤍