selime44 Hanımlar doktor ve hastane öneriniz var mı, park hastanesini hiç sevmiyorum orda doğum yaptım 3 yıl önce hoşuma gitmedi ve fiyatları çok arttırdı öneriniz var mı?
cemre_isik selime44 ilk bende park hastanesine gidiyordum gerçekten fiyatları çok uçtu şimdi devlet hastanesine gidiyorum Fatih yiğit benim doktorum ve Serdar büğrü de çok iyi diye duydum
tugba0305 selime44 gözde hastanesi İsmail evren var ama doğum için abartmışlar 70 bin dediler en son ve bence çok fazla
ebrargrbz cemre_isik cemre_isik Bende 20 gün önce doğum yaptım doktorum fatih yiğitti çok memnun kaldım
Esra23halis Özel divan Hastanesi’ne gidiyorum doktorum Mehmet Murat Altındağ kesinlikle tavsiye ediyorum 2. Gebeliğim normal doğuma 25 bin istediler
Esra23halis Kesinlikle tavsiye ederim evet renkli USG var doktorum çok iyi ilk gebeliğimde de murat beye gidiyordum şimdide şaşmam asla
Esra23halis biiremm hastane gayet temiz personel güler yüzlü ben çok beğendim canım tabiki gidip görmeni tavsiye ederim imkanın varsa
biiremm Esra23halis ben ilk bebeğimi 7 aylık iken doğurdum ve kaybettim bi anda su kesem patlamıştı. Devlet takipliydim. Şimdi o sebepten iyi bi doktor arıyorum iyi incelesin ve fark etsin diye ondan soruyorum canım 🥹
Esra23halis biiremm başın sağolsun canım gerçekten çok üzüldüm eğer gebeliğin riskliyse Turgut Özal tıp merkezi Rauf melekoglu kesinlikle öneririm işinin ehli bı doktor oda özel ücretli
busragms44 a_d_f miyase hocada doğumunuz oldu mu ya da battalgazi devlet hastanesinde bende ona takipliyim memnunum ama doğum nasıl olur bilmiyorum tereddütteyim