FatmanurCo 14 haftalık hamileyim başım çok ağrıyor ama normal bir ağrı değil resmen beynim yanıyor tepem ağrıyor ensemden başlayan bir Ağrı. Yüksek tansiyondan korkuyorum dün gece başladı hala geçmedi sabah ağrısından ağladım. Ama tansiyon diye aklıma hiç gelmedi şimdi biraz araştırdım Yüksek tansiyon belirtisi diyor. Var mı böyle bir durum yaşayan?
Deletedmom667 FatmanurCo bende 8. Ve 9.haftalarda oyledım ınanılmaz bır agrı vardı.. Doktora gıttıgımde o sıradada agrıyordu tansıyonun dusuk ondan agrıyor dedı gun ıcınde ayran ıc dedı cıdden duzenlı ayran ıctım bas agrısı kalmadı
elifvefa Bende 14 haftalığım. Benimde baş ağrılarım oluyor genelde akşam oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Uyuyunca geçiyor. Şiddetli ise doktoruna Bi danış
Mrvee33 FatmanurCo yok hayır 25 mart kontrol günüm biraz araştırma yaptım ve sağlık görevlisi yakınıma sordum. Gayet normal olduğunu söyledi bu kadar ama gidince soracağım kendi dr ma
Mrvee33 Gmrmaltu evet ya benimde cok düşüyor tansiyonum normalde öyle bir sorunum yoktu ama gebelikle alakalı