yeniigebe yaaa baya artmış fiyatlari 3 yıl once kızıma 4 bine yaptırmıştık bunda yaptırmayacağım galiba 🙂
hollyymollyy Başlıktan bende faydalanmak isterim gündemim şuanda :) ama hangi firmayı neden tercih etme sebebini de belirtebilirse yazanlarr çok güzel olurdu🙏🏻🙏🏻 çok fazla karışık bilgi ve fiyat var
adl_12 hollyymollyy Canım ben 10 gün önce Doktor önerdiği için NEVAGEN de yaptırdım 16 bine yaptırdım bana doktorun söylediği 3 kromozon hastalıgına bakılacak denilmişti ama 30 dan fazla hastalık taranmış hepsi negatif çok şükür ki 🙏🏻
hollyymollyy adl_12 gözünüz aydınn🙏🏻🙏🏻 darısı bizlere inşallah🥰kaçıncı haftada yaptırdınız? cinsiyeti doktorunuza mı söylemişler🥰
ozgecagan adl_12 merhaba bende nevagende yaptırdım sonuçlar kaç günde çıktı? 10 gün dediler bana ama daha erken çıkma olasılığı var mı acaba 😕 bana direkt doktora bilgi gitçek dendi size bilgisi nasıl geldi sms olarak mı
adl_12 hollyymollyy amin canım inşallah 12+4 de yapıldı sonuçlar aynı anda hem bana hem doktoruma gitti, cinsiyeti özel olarak bilgi verdiler rapor da yazmıyor
hollyymollyy adl_12 yapay zekada bana 12+4de yaptırmamın uygun olduğunu söylüyor☺️😂 Sağlıkla gelsin inşallah💕