busrasya2334 benimde ikisi de kız o yüzden kıyafet sorunum olmadı ben ilk 3 -4 ayı başkalarından temiz kıyafetler alarak geçirmeyi düsündüm öyle tercih ettim kızımınkilerde vardı ben biraz daha toplanınca bişeyler alırım dedim kızımın ayakkabıları dahil herşeyi tertemiz duruyor ben bebek arabasını 2 ay önce aldım ana kucağı vs en büyük eksiğim aslında dolap kızımın dolabı 2 çocuğa yetecek büyüklükte değil ve kıyafeti çok çok fazla ama almak istemiyorum biraz idare edip ikisine büyükçe bişey bakacağım benim kızım 3 yasında su an bu arada. tek büyük eksiğim beşik onun içinde yine kücük sallanan bişey bakıcam etraftan cunku niyetim 4-5 aylık olunca yerde yatırmak dönmeyi öğrendiği zaman ben beşikle uğraşamıyorum her yerde de elimin altında olmuyor ayakta sallayıp yerde yatırıyodum kızımı öyle büyüttüm buna da öyle yaparım şu an ilk kızıma yatak alalı 4 ay falan oluyor diğeri de toparlanınca oda yapmayı düşünüyorum. bizim kıyafetlerde sararmıştı bi kaçını atmak zorunda kaldım inatçı çıktılar 😂 ben henüz gözüme hitap eden bi hastane elbisesi bulamadım ilk kızımda almamıştım son ana kadar ertelemiştim doğumda babamlar bi dükkandan alıp gelmişti XXL babanne elbisesi😂 aldıkların eline ulaştıysa beğendiysen bakmak isterim ben pijama takımı değilde elbise istiyorum pijamayla rahat edemem giy cıkar falan