iremss_ kızlar ben 29 ocak perşembe günü acilde kan testi verdim beta 141 çıktı bugün de tekrar yine aynı yerde verdim aynı saatler ikiside 211 çıkmış sizce çok mu kötü böyle olup sonradan yükselen var mı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen 🥹
allly iremss_ Değerin güzel artmış fakat test sonucunu öğrendikten 2 gün sonra gitmen gerekiyor 2 gün arayla gittiğinde 2 katı çıkması beklenir senin sonucun bir gün arayla 141den 211 çıkmış 70 artmış 282 i üstü çıkması beklenir şuan ama net hamilesin ❤️🐣 hayırlı olsun
iremss_ allly yok bir gün arayla değil iki gün var çok şükür kanama vs bişey yok ama yinede korkuyor insan yine aynı şeyler olacak diye yarın da tekrar kan vereceğim inşallah güzel haberler alırım bu sefer teşekkür ederim 🥹🫶🏻
iremss_ hazirannnn bugün gittim tekrardan rahimde kalınlaşma olmuş dedi doktor bir sıkıntı yokmuş tekrar içim rahat etsin diye kan testi istedi yarın çıkar dedi bakalım bekliyorum
hazirannnn iremss_ Benim bugün çıktı , 548 olmuş sizinde içiniz rahat etsin :) testte %40 artmıştı ama şimdi çok iyi oldu merak etmeyin
iremss_ hazirannnn çok şükür çok mutlu oldum adınıza doktorum bir sıkıntı görmedi değerin de iyi dedi ama yine de korkuyor insan sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻🫠
hazirannnn iremss_ Amin inşallah , Bi önceki sefer kimyasal gebelik geçirmiştim., O yüzden çok endişeliyim. Sanırım bebeği görüp kalp atışına kadar süreç böyle devam edecek :) .
iremss_ hazirannnn iyi düşünelim iyi olsun kafamıza taktıkça daha fazla stres oluyoruz aslında hayırlısı olsun inşallah
hazirannnn iremss_ İrem hanım doktora muayene gittiniz mi? Ben cuma gittim kese gözükmedi. Yarın randevum var
damla644 hazirannnn maşallah 4 gün arayla mı vermiş oluyosunuz değeri benim 2 şubatta 213 çıkmıştı 4 Şubat 541 çıkmıştı pazartesi tekrar vericem nasip olursa