Enguzelbekleyis8080 Benim ataklarım çok arttı ilacımın dozu düşük geliyor heralde başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum
vanilya_kokusu_ Enguzelbekleyis8080 31+5 im bu haftaya gelene kadar ölüp ölüp dirildim kaygudan panikten mahf oldum ilaçsız hem de 38 de Sezeryan olacam yani bir şekilde idare ediyorum tükeniyorum ağlıyorum
lala_666 Enguzelbekleyis8080 ben panik atak hastasıyım ev içerisinde olmuyor dışarı çıkınca basliyor işte hamilə olduğum için ilaç kullanmıyorum
selma128 Enguzelbekleyis8080 panik atagi tetikleyen seyi soylimmi sana miden ve stres üzüntü mideni rahatsiz eden yemekleri yeme uzuntu ve stres yapma panik atagin kolay tutmaz bende ileri derece panik hastasiydim cok sukur zamanla kendimi kontrol ede ede azaldi hamilelikte bir tık fazla oluyor ama eskisi gibi degilim
bmkl Enguzelbekleyis8080 vallahi bende panik atak ve anksiyete var. Daha bugün gebe olduğumu öğrendim doktorum antidepresanı bırak dedi benim şimdiden çarpıntılarım başladı çok iyi anlıyorum çok
Enguzelbekleyis8080 bmkl ben selektra 100 kullanıyordum gebelik olunca 25 e düşürdü dozu ilk zamanlar iyiydim son 1 aydır acayip şekilde arttı ataklarım
mihra2021su bmkl bana da bırakmana gerek yok demıstı hamıle kalmadan önce suan hamıleyım hafta içi tekrar gıdecegım konusmk için doz dusurur mu dıe sız hangı ılacı kullanıyordunuz bıraktnz
bmkl Enguzelbekleyis8080 Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
lala_666 vanilya_kokusu_ ben dışarda olunca deli gibi oluyorum kendime geldiğimde doktorlar başımda duruyor ölüm hissi geliyor sanki ölücem gibi hiss ediyorum
mihra2021su bmkl bana doktor hafıf bır ılac kullana bılırsın burda annenın strese girmemesi de çok önemlı demıstı ama tabı benım ıcım rahat degıl tekrar gıdıp konusacagım