elifnurrb Lexias ayy benim de öyle 2 hafta önden ama şekerden olma ihtimali olabilir dediler diyete başladım son 30 günüm
Lexias elifnurrb şeker testi yaptırmamış mıydınız ben yaptırdığım için normal diyor doktorum ama bilemiyorum
bsrayksl2 Lexias son 34 ben de aynı şubat sonu mart başı nasıl gidiyor sizin bu süreç şuan 🥰 vajinal kemik ağrılarım oluyor sürekli yürürken de penguene bağladım😅
Lexias bsrayksl2 yatakta dönerken baya oluyor benimde o ağrı, bide geceleri hiç uyuyamıyorum nefes alamıyorum doğumu düşünüyorum sürekli felan 🙈 son zamanlar zormus
bsrayksl2 Lexias evet 38. Haftada doğursam diye onu düşünüyorum artık 😅 40. Ve 41. Haftada olan doğumları okudukça o kadar geç olmasa diyorum en doğru zaman da olsun tabiki sağlıkla gelsinler ama zorlanıyorum artık
bsrayksl2 Lexias ağrılar arttıkça artık uzarsa diye daha çok korkuyorum 😦 inşallah sağlıkla 38. Haftada gelirler
nursahnursoyy Bizim de son 36 🐣 Şubat sonu mart başı dedi doktorumuz ama bakalım ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyoruz 🥹🌸
Semao98 Benimde son 29 şubat sonu mu mart başı mı kendisi karar vericek sanırım 😂 ama artık dogum stresi ara ara vurmuyor değil