gebebirhem 12245 Son 48 ama daha erken gelicek gibi hissediyorum ben 🥰son haftalar sanki geçmiyormuş gibi
Aysgulgndz gebebirhem herkes 40 hafta olarak mı hesaplıyor yoksa 38 olarak mı ben direk 38. Hafta doğum olacak diye düşünüyorum
gebebirhem Aysgulgndz 40.hafta olarak hesaplarsam son 48 ama bende 38 de gelir diye düşünüyorum hep doktorum da mart başı gibi diyor zaten 40 hafta beklemez büyük ihtimalle 😆 Zaman geçmiyor zaten umarım sağlıkla kavuşuruz
melisaemirhan 12245 son 50 günümüz kaldı bakalım heyecanla bekliyorum minik civcivimi hazırlıklar bitti çok şükür herşeyimiz tamam tüm annelerin bebişlerini sağlıkla kucağına alması dileğiyle ❤️
mysunshine1 12245 son 67 🥰 mart sonu nisan başı olacak ama nisanı görmem bile muhtemelen benim bebeler anne karnını pek sevmiyor sabırsız 😂 2. Gebelik erkek bebiş 💕
Aysgulgndz gebebirhem 30. Haftamdayım bende gerçekten geçmiyor genel olarak çoğu insan 38. Haftada doğumu yapıyor vaktinde sağlıkla gelsinler 🥰
gulceey Lexias benimde son 32 🤭 mart gösteriyor uygulama ama şubat sonu alacak sanırım. Bizimden önden önden gidiyor boy kilo maşallah o yüzden 38 39 da alacak gibi 🤭