rnyyy Benim en başlarda tatlı çok çekiyordu şimdi hiçbir şey istemiyorum her şeyden tiksiniyorum 8. Haftaya gireceğim 😭
ebrudefnee rnyyy ilk gebeliğimde ekşi çekiyordu tatlıya çok düşkün olmama rağmen hamileliğimin son aylarında tatlı isteği olmuştu cinsiyet kızdı şimdi de aşırı tatlı isteği oluyor cinsiyeti haftaya belli olacak inşallah
maco61 rnyyy tatlı yani kriz şeklinde çekiyo erkek. Kızımdada tuzlu ve ekşi nara düşkündim. Bende hurafe tuttu 😂ye ekşiyi doğurdum ayşeyi. Yedim tatlıyı doğuracam hakkıyı
sara29 rnyyy ilk 3 ay tatlıdan tiksindim. Canım turşu istiyordu midem bulansada.. o 3 ay geçtikten sonra tatlıya düştüm. Şuan 26 haftalığım canım bişey çekmiyor artık. Cinsiyeti kız. :)
gvnrzz rnyyy iki gündür baya baya limon yemek istiyorum kabuguyla eksi yiyemeyen bi insanımdır ama biraz yedim valla. Tatlıyı hiç ama hiç canım istemiyor. Tuzlu ve eksi. Gecen gün kız oldugunu öğrendim. Alakası var mı cinsiyetle bilmiyorum ama oglumda tatlı da tuzlu da yerdim
selma128 gvnrzz ya bende limon yiyorum soyarak 😂 benimki net degil doktor kiza benziyor dedi 16 haftaligimmmmmm
[silindi] valla gerçek mi değil mi şğpheliydim ama şimdi hiç inanmıyorum ya, bütün belirtilerim kızdı ama şuan oğluşum oluyor tutmadı yani. canım daha çok ekşi çekiyordu. 4. ayran sonra da tatlı çekmeye başladı 🌸 rnyyy
selma128 rnyyy bende oyleydimmmmm ve galiba kız benimki😂 hala canim bsy cekmjyor cok seciciyim yemekte 16 haftadaym istahim aciliyor karnim kaziniyor 13 e kadar devamli tiksinmem olmustu sonra yavastan azalmaya basladi
gvnrzz selma128 gercekten mi hahahah ben de 16 hafta oldum bu gece itibariyle ama bana kesin dedi yani emin konustu umuyorum öyledir ☺️
annebaliii rnyyy bi baklava yersem ertesı gun delı gıbı tursu lımon portakal yerım ıksıı de var anlayacağın ıkısı de erkek☺️☺️