mlaletlale Kızlar 12+2 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim Sezeryan doğum yaptım ama temmuza mı geliyor günü agustosa mı çok kafam karıştı 😂😂 38. Haftada doğum oluyo sezeryanda bide size sorayım dedim sizce hangi ay ?😂
busradfne mlaletlale biz seninle aynıyız bende şuan 12+4 temmuz sonu ağustos ilk haftası gibi Allah nasip ederse doğururuz arkadaşım 🥰 Bu arada son doğumunla arasında kaç yıl var
Sunshine__ mlaletlale Benim Başak canım da bi aslan doğuracağım nasıl bir karaktere sahip olacak onu merak ediyorum 😉
mlaletlale busradfne ilk oğlum 6 yaşında ikinci 3 yaşında canım yani hepsinin aralarında üçer yaş olcak galiba 😂😂😂 sağlıkla kucağına al inşallah ❤️ Sezeryan mı senin de
mlaletlale Sunshine__ iddalı, özgüvenli bi karakter aynı zamanda ailesine de düşkün hemde çok 😂 yani ben öyleyim bilmiyorum 😂
busradfne mlaletlale hmm 3 yaş yakınmış eğer 5 yılı geçtiyse normal doğurma şansımız oluyormuş onun için sormak istedim benimde 1 kızım var 8 yaşında evet sezeryan benimde kızımı 41+5 ile doğuma girdim mecburi sezeryan oldu çünkü sancı su vs hiç olmadı bu bebiş nasıl gelicek bakalım senin doğumların nasıldı zorlandığın bir durum oldu mu
Sunshine__ mlaletlale Hımm iyi güzelmiş o zaman inşallah kolay bi çocuk olur çünkü tek başımayım ailemden uzaktayım
nil_a mlaletlale hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelsin kız erkek önemi yoktur tabi ama illa gönlünüzden geçen vardır 🤗
mlaletlale nil_a iki oğlum var bunun da kız olmasını istiyorum ama hayırlısı tabiki de sağlıklı olsun da 🥹