BuketKrnn Kızlaaarr 💃🏼💃🏼 Ben bugün kadın doğuma gittim, her şey temiz çıktı. Letu kullanmaya başlayacağım yarından itibaren günde 3 kere 5 gün boyunca. Letu kullanıp hamile kalan var mı aranızda ? Tecrübeleriniz benim için kıymetli 🥹💃🏼🫶🏼
mucizebebekkk589 BuketKrnn genelde günde 2 defa veriliyor 3 verilmesi ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
semir99 BuketKrnn ben kullandım letu günde 1 adet kullandım pcosum yumurtam büyümedi. Sonraki ay tekrar gel dedi sanırım dozunu artacaktı ama mantar enfeksiyon falan çıktı tedavim yarıda kaldı. Sizinki daha garanti olmuş günde 3 defa. Ben çok kişiden duydum olumlu sonuç alan inşallah güzel haberler alırsın❤️
BuketKrnn mucizebebekkk589 aaa bilmiyordum ama bir şey demedi canım. Bugün adetimin 2. Günü vajinal muayene oldum, hsg görüntüme, hormonlarıma, eşimin sperm testine baktı her şey yolunda iğne falan kullanmayalım hapla başlayalım dedi. O şekilde verdi canım.
mucizebebekkk589 BuketKrnn vardır doktorun bir bildiği. Bende 2. Ayım kullanıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻🥰
irem_yksl mucizebebekkk589 İki aydır kullanıyorum geçen ay bir tane büyüttü kendiliğinden çatladı Bu ay iki tane büyüttü çatlamak üzere dedi sonuç bekliyorum 🥹 bat 3 şubat
BuketKrnn semir99 hakkımızda hayırlısı olsun bir an önce enfeksiyon geçer inşallah kucağın dolar balım 🤍
BuketKrnn irem_yksl ayyy çok heyecanlı 🥹🫶🏼 Rabbim isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun inşallah 🫶🏼🥹