kbraa2727 Kızlar mesela yemek yerken yok ama akşam çay saatlerinde kuruyemiş vs. Yerken hani böyle nefesim yetmiyor sanki nefes açlığı hissediyorum bı doluluk hissi sizce bu neden olur kalple alaka mı göğüsle alakalı mı diye korktum
miniginannesi__ kbraa2727 bende vardı bu bi aralar özellikle gece yatarken oluyordu bende derin nefes alma isteği , nefesin yetmemesi burun tıkanması ve hafif burun kanamasıyla birlikte idi ama şuan düzeldi bence vücut gebeliğe adapte olmaya çalıştığı için oluyordu
Busranur_mnts kbraa2727 genelde akşam iyice şişiyorum nefesim yetmiyor gibi oluyo 30lardan sonra öyle oldum rahim iyice büyüğü için nefes almaya yer kalmıyor 😅
kbraa2727 Lexias bende anksiyete var zaten oda yapıyor da. Sizde var mı panik atak anksiyete falan ondan mı oluyo
kbraa2727 Lexias Ha Evett evet siz hamile iseniz tabiki de ondan oluyor korkmayın ben hamile değilim şuan 3 ay oldu doğum yapalı
hanimiss kbraa2727 yemek yerken telefonda konuşurken nefes nefese kalıyorum bende, benim de yetmiyo nefesim sanki sıkışıyoruz heralde bebekten