Arkadaşlar selam. Ben sata göre 6+2 olduğumu biliyordum. Son bikaç gündür kabuzluk yaşıyordum. Dün gecede büyük ihtimal bağırsak doluluğu ve gaz birikmesi sonucu çok kötü gaz sancısı yaşadım. Bikaç kere büyük tuvalete çıktım midem çok ağrıdı. Yarım saat kadar kıvrandım. Sonra biraz hafifledi ama halsizliğim ve midemdeki hafif ağrı devam etti. sabahta bu durumlara bulantıda eşlik etti ne olur nolmaz diye kadın doğum aciline gittik. Oradaki ultrasonda doktor 5+4 olduğunu ve embriyonun gözükmediğini çok erken olduğunu söyledi. Ama ben bir hafta önce özel başka hastaneye gittiğimde yine kese görünmüştü fakat doktor son adet tarihime göre hesaplamıştı yani ozaman için 5+1 di. 2 hafta sonra kalp atışı için gelebileceğimi söyledi.bugün bi hafta geçti bebek görünür diye tahmin etmiştim ama acildeki doktor görmedi. Ultrasondan ultrasona farkedermi bu durum. Yoksa bebek oluşmuyormu.ya da özeldeki doktorumun dediği gibi bir hafta sonra gidince net görürmüyüm. Boş gebelik ihtimalinden korkuyorum açıkçası. Bu benim ilk hamileliğim uzun zamn olmadı o yüzden merak ediyorum ve korkuyorum