yazcoming Kızlar iğne yaptıktan sonra sızlar ya bi anda öyle uyuşuyor sanki ağrı giriyor ara ara kısa sürüyor uzun sürse dayanamam gibi , doğum sancısı mı acaba ? Bazen de büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor
irmb yazcoming bence bir kadın doğum aciline gidin. Burdakiler ne yazarsa yazsın en doğrusu güvenlisi doktor ne olur ne olmaz herkeste sancı farklı olabilir
Fatma_furkan1996 yazcoming eğer şikayetin devam ediyorsa canım bekleme hemen bir acile git canım benim kızım da çok hareketliydi ve sancılarım vardı 2 gün bekledim öyle doktorum çok kızdı daha erken gitmediğim için serum falan takıldı hemen
yazcoming Lexias geçip tekrar başlıyor, bir de bacağıma kramp giriyor. Bebeğin hareketleri çok fazla acaba bundan olur mu diye düşündüm
yazcoming Fatma_furkan1996 magnezyum içip yattım, hala çok hareketli ama gece boyu kalça ağrısı olmadı. Pazartesi Dr randevum var. O süre içinde son hazırlıklarımı tamamlayayım n olur N olmaz
yazcoming zehrakrdg hadi ya umarım yoktur, pazartesi günü anestezi için vs randevum vardı zaten 13 ne doğum vermişlerdi. Bugün kişisel temizlik son hazırlıklarımı hallediyim n olur N olmaz