ayaniz kurkmantosuzmadonna ozamanlar evet ama çocuktan sonra hayır ☺️ eskiden asayişin sitesi vardı internette seneler önce oraya girer kimliği belirsiz cesetleri incelerdim ölüm şekillerini okurdum😂
birdenizanasii kurkmantosuzmadonna görsel sanatlar öğretmeni olmak isterdim. Atanamayan görsel sanatlar öğretmeni oldum. Sonra dövmeci olmaya karar verdim bir süre yaptım. Portre çizeri olmak istedim bir süre onu da yaptım. E ticarete başlamak istedim bir süre de onu denedim sonuç olarak evimin hanımı çocuklarımın anası oldum çekildim iş piyasasından. Herif parası yiyorum 😅🤷🏼♀️🤦🏼♀️
birdenizanasii kurkmantosuzmadonna kaldı yaaaa atansak iyi olurdu tabi ama çocuktan önce olacaktı o iş. Artık çok geç 🥹🤷🏼♀️
Simayo Küçükken çizgi film çook sevdiğim için çizgi filmci olmak isterdim 😂 büyüyünce gerçekten bunun bir bölümü de olduğunu öğrendim (çizgi filmci değil tabii adı 😅). Hatta kazandım da… ama gidip içmimarlık tercih ettim. İçmimarım ☺️
TKumsall kurkmantosuzmadonna Veteriner yada ana okulu öğretmeni olmak istiyordum veterinerlikten başka bir canlıda gördüğüm yaradan çok fazla etkilendiğim için vazgeçtim ana okulu öğretmenligi içinde okuduğum meslek lisesiydi zorbalıkla yildiramayinca yalnizlastirip bütün sınıf birleşip üstüme geldiler benim yucelttigim bir kisiyi benim yerime seçtiler psikolojik açıdan yiprandigim için son senem zor geçti sınavdan da istediğim puanı alamadım sonra da başka sorunlar oldu ve bir türlü o sınava tekrar giremedim şimdi 3. Çocuğuma hamileyim evde kreş yönetimi mevcut olucak gibi🥲😅
QueenBahar_ kurkmantosuzmadonna hemişre olmak isterdim doktor veya okuyordum babam sağolsun izin vermedi
kartanesi___ kurkmantosuzmadonna Ben öğretmen olmak istiyordum kendimi kırmayıp öğretmen oldum😂dün atanmamın yıldönümüydü🥹4 yıllık öğretmen oldum artık 👩🏻🏫 🩶
annekiz6141 Ben 5. Sınıfta bu soruyu hocam bana sorduğunda evlenip evimin hanımı demiştim jsdhshshshssh hocam kızmıstı 😄😄😄😄🤣🙊 ana sınıfı ogretmenı olmayı çok istedim sonra oldum da ama meslegımı yapmak nasip olmadı 🤷♀️