busu1 Bu haftalarda olanlar denk geliyor kocaman karinlari var zayıf ince bi insan da değilim hani çıkmasın zaten normal gobegim vardı hala aynı göbek var bebeğimin kilosu önde de gidiyor sadece suyum 110m fazla suyum yok bu yüzden mi buyumuyor acaba
gulugur busu1 iç karnın geniştir bende 35 haftalık hamileyim okadar çok büyük bi göbeğim yok sadece 4 kilo aldım şuan
pablola busu1 25. Haftadayım minicik benimde karnım çok şükür sağlıklı gelişiyor bebişim herhangi bi sorun yok o yüzden içim rahat 🥰bazen özeniyorum ama bende 🙈
kubraturkkoc busu1 bu tamamen iç karınla alakalı bi şey ben 32 haftalığım belli olmuyo dışardan ama o hali bile yoruyo beni.. 7. Aydan sonra belli olmaya başlıyor bence
GSA7 Hayatım büyümesin karnın zaten her şey yokundaysa bebek normalse kalan şeylere takılmaya gerek var mı bunlar avantaj çünkü ilerleyen deönemde zaten büyüyeceksin
busu1 pablola Bende öyleyim işte 🤣🤍 hamd olsun yeterki sağlıklı olsunlar sadece benim niye diyorum öyle değil normalse sorun yok tabi❤️
busu1 kubraturkkoc Evet ya anladım ki çok kişisel bir durum ama top gibi bi karin da fena olmazdı haniii🤔🤣😍
kubraturkkoc busu1 bende karnımın büyümesine çok özenirdim 20li haftalarda şimdi büyüdüğünü hissediyorum pek de özenilecek gib değil sağdan sola dönmem 3 gün sürüyo 😂
ebrudefnee busu1 benim de 4 aylık olmasına rağmen büyük duruyor diye şikayetçiyim ☺️ iç karnınız büyüktür herşey yolundaysa büyümemesi daha iyi bence yoksa doğumdan sonrada göbekle uğraşıyorsun
minikmucizem26 Ben ilk gebeligime 50 kiloyla kaldım 58 ile doguma girdim karnımda hic yoktu:) herkes bu bebegi nerende saklıyorsun diyordu😄