Sevgiiss Kızlar Pierre cardin ana kucağı indirimde almayı dününiyorum. kullanan var mı öneriniz var mı
sngl2404 Sevgiiss ben aldım çok küçük ve kalitesizdi iade ettim merfbaby aldım mis gibi ve uzun süreli kullanabilirim pierr cardine göre
Busranur_mnts Sevgiiss arkaya sallanan tipte merfbaby aldım ben kuzenşmde mamma var o da memnun 1.5 aydan sonra rahat kullandı ilk zamanlar zamanlar içine çok küçük kalıp aşağı doğru kayıyormuş bi de normal yatmalı şeklinde ana kucağı almıştı
_leylaugur Sevgiiss yok değil manuel çünkü herkes manuel önerdi otomatık hem çocuğun hareketlerini kısıtlıyor hemde ağırlık vs daha portatif olması lazım
Sevgiiss Busranur_mnts benim dediğimde onlar gibi aynı canım ama markası farklı indirimdeyken alsam mı dedim
Sevgiiss Busranur_mnts kuzum şimdi burdan birisi söyledi de ölçüleri küçükmüş sence merfbaby mi mamma mı sen ikisinide gördün
Busranur_mnts Sevgiiss aynı gibiler ya kullanmadan da bilemem Dr internette de merfbabnin mammadan daha sağlam olduğunu söyleyen bi anne vardı ben de ondan görüp merfbaby aldım