minikkus114 Tam 39 haftalık hamileyim dün gece sancılarım sıklaşınca alttan açıklık bakıldı 2 cmdi nstde sancılarda çıktı. Evde çekerim dedim sancılarımı ikinci doğumum bu arada.2cm açıklıkla kaç günde doğumunuz başladı merak ediyorum🥹🙏🏻
Papatyam_8 minikkus114 benim 1 cmdi ertesi günü 2,3 cm olunca yatışım yapıldı sancım yoktu suni sancı ile doğurdum sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
rumeysakaraduman minikkus114 hastaneye gittigimde iki cm acilma vardi korkudan sancim kesilmişti suni sanci ile uc saat’e doğurdum
konaksifa minikkus114 benim sancım vardı ara ara nst de normal görünüyordu 2 cm açıklığım vardı 6. Günün gecesi başladı doğumum
deletedmom43191 minikkus114 3 dogum yaptim 2 cm oldugu zaman hastanedeydim 3 4 saat icinde dogumum oldu
ebruscan Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra suyum gelerek doğumum başlamıştı. Çatı muayenesi yaptığı gün iki cm’di. Bir hafta sonra da doğumum oldu. Kolaylıklar olsun sizin de inşallah 🙏🏻
serra04 minikkus114 canm ben 2. Dogumumda gıttıgımde 1 cm açıklık vardı ama sancılar tavandı gece 12 de yatısın yapılmıştı sabah 8 de doğum yapmıştım ebe 2. Doğum olduğu ıcın daha canlı doğurursun dedıgı ıcın gondermemıstı eve
oguzkaann minikkus114 benim ilk suyum geldi hemen hastaneye gittim 2 cm açıklık vardı sabh 8 de yatışım yapıldı gece 4.35 de doğumum olmuştu ama herkesin açıklık ilerlemesi farklı kiminin 3 saatte kimin 5 kimide 2 gün bile sürebiliyor
hnfe2610 minikkus114 tam 38+6 da nişanım gelmişti o gün kontrolde vardı hastaneye gittim açıklığa bakıldı 1 cm dedi gece boyunca sabaha kadar adet sancısı gibi ağrı çektim ve full egzersiz yaptım açılma olsun diye sıcak suya girdim sıcak suya felan oturdum sabah 7 de hastaneye gittik biraz daha sıklaşmıştı ağrılar 3 cm dediler ebe elle muayene yaparken eliyle açtı hep 4 saat sonunda doğurmuştum. Kimisinda farklı oluyor günlerce bekliyo kimisinin açılması hızlı oluyo