Merhaba Size Birsey danısmak istiyorum kardeşim bandırmada oturuyor 5 haftalık gebe oldugunu öğrenmişti ve 6 haftalıkken düşük yaptı düştüğü parçayı gördüm içerde başka parça kalmadıgına emin gibiyim çünkü daha önce iki düşük yaptım neyse az az kanaması oldu doktora gitt kan tahlili yaptılar içinde parça kalmış kürtaja almamız lazım diyip güya kürtaja almışlar fakat kürtaj adı altında anestezisiz bağıra çağıra acıta kanata yapılan işlem sadece rahimden parça alıp patolajiye göndermişler ve bu işlem için 25 bin tl ödeme almışlar daha sonra kardeşim eve gidiyor 2 3 gün geçiyor ve hastaneden durmadan yazıyolar arıyolar kardeşim görmüyor daha sonra görüyorki acil hastaneye gelmesi lazım falan diyolar neyse haftasonu oldugu için pazartesi randevu alıp gideyim diye düşünmüş kardeşim ama pazar gecesi baygınlık bilinç kaybı ateş aşırı tansıyon yüksekliğiyle acile kaldırılmış ve sabahında iç kanamadan amelıyata almışlar mide yumurtalık kapağı rahim ve safrakesesini açıp kanama alanını temizlemişler karnı bi uçtan bi uca kesik ve 4 tane delik dikişi var rahımde parça kalmış o patlayınca iç kanama yapmış neredeyse kardeşim ölüyormuş bu konu bana garip gelmeye başladı yani anlam veremedim nasıl böyle bişey olabilir amelıyata girerken ( benden başka hiçkimsesi yok ) ablamı aramak istiyorum haber etmek istiyorum diye ağlamış beni aramasına izin vermemişler normal bi durummu bilmiyorum amleıyat + hastane + doktor için 95 bin tl almışlar faturayı vermemişler arkadaşı fotograf çekmiş ordan gördük 35 bin tl ayrıyetten doktor parası istiyorlar fikirlernize ihtiyacım var kardeşim 19 yaşında benim çocugumdan daha öte çok üzülüyorum uzun oldu okuyan cevaplayandan allah razı olsun 🫶🏻😢