Gzmerdm Ayvehe9 benımde 30 bakalım nezaman gelıcek kuzum çok heycan var erken dogum rıskıde var muhtemelen sezeryan olcak hazırlıklarınız nasıl kızlar nelerınız hazır odaları yatakları hazırmı
Mamiii20 Medine27 Benimde ramazan sonu en son ise arefe günü bayrama kadar bekletmez inşallah devlet hastanesine gidiyorum kendi doktorum olmaz diye korkuyorum
Egemmmm Bizimkinde Mayıs 10 dan sonuna kadar hangi gün gelirse artık o agrılar bende de var üstüne tansiyon düşüyor çok zor geçiyor
Kosarer 1umutturyasamak öyle ağrılarım yok şuan ama baştan beri çektiğim halsizlik ve nefes nefese kaldığım sorunum var 😔
BusraOzhan kbradmrbs Ay bu açıdan hiç düşünmemiştiiim çok güzel bi haber bu sabah sabah neşem yerine geldi valla 😂
1umutturyasamak BusraOzhan bende senn gbi cok sevindim 🙃 Gecen sene 13 maysta düğünüm oldu 14 maysta herkes orucluydu sonra bayram köse evime gelemedi bu senede 13 maysta minnoş doğuyo yine kimse olmucak olsada ikramlık olmıcak 🙂🙂 ikramlık yapcaktm vazgectm
Kosarer 1umutturyasamak olabilir cnm dikkat et kendine hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🤲