Nesli3310 BusraOzhan Ay bakalım kim önce yavrusuna kavuşacak birbirimizden haberimiz olsun durumları birbirimize aktaralım hazırlıklar olsun kasılma sancı vs doktor kontrolleri artık ne varsa😬😬😬
Zeynpatak Medine27 benim de ramazanda gozukuyor. Ama tam gun vermek imkansiz tabi bebis ne zaman gelmek isterse artik 😊😊
BusraOzhan Nesli3310 Hhhhahaha bizim gelişim olarak biraz önde nisan sonu mayıs başı gibi bekliyoruz tabi kısmet 😂 Erken doğum riskim vardı bebeğim yukarı çıksın diye çok uğraştık arada bir eşimle dalga geçiyorum aşağı indirmek için uğraşmayalım diye 😂
Hsrtm Medine27 doktorum sezeryan olacağım için Mayıs 10 veya 15 arası dedi Ramazan'ın ortalarına denk geliyo
Gzmerdm Ayvehe9 benımde 30 bakalım nezaman gelıcek kuzum çok heycan var erken dogum rıskıde var muhtemelen sezeryan olcak hazırlıklarınız nasıl kızlar nelerınız hazır odaları yatakları hazırmı
Leylakerim Medine27 benim de mayıs 20 ile 25arası dedi dr ama Allah bilir tabi nasip ne zamansa sağlıkla gelsinler inşallah
haticenur1 Medine27 bizz🖐 11 mayıs insallah gun verdi doktorumuz bakalım insallah günümüzü bekleyebilirsek sanki daha erken olur gibi hissediyorum
kbradmrbs Sinemkarayakar benimde Mayıs başında kızlar hem mübarek aylarda olduğu için şanslıyız hem de Ramazan diye çok gelen giden olmaz diye düşünüyorum en azından ilk günleri atlatmış alışmış oluruz hem gündüz gelen olursa Bİle ikramlık derdi olmayacak 🤭
BusraOzhan kbradmrbs Ay bu açıdan hiç düşünmemiştiiim çok güzel bi haber bu sabah sabah neşem yerine geldi valla 😂