shrbnkrks Deletedmom_878 yaa sonunda beta yükseldi 1 gün arayla cuma günü verdiğim 0.200 du negatif sonra migren agrisiyla acile gittim doktora soyledim test pozitif ama beta negatif diye kan alındı beta 31 e yükselmiş bir gunde
nil777 Kızlar bir şey soracağım dpo 2 de peceteyle baktığımda beyaz yapiskan akıntı oluyor . Normal mi sizlerde var mı. Ay resmen diyorum acaba yumurtlama bitmedi mi 😅manyak oldum
dil_n nil777 bende de var ama sürekli akmıyor affedersin iç çamaşırda kuruduğunu gördüm bugün yani sürekli ıslak değil Yumurtlama olunca sürekli ve ıslaklık hissediyordum
nil777 dil_n aynen evet benimde öyle . Bende afedersin lavaboya girdiğimde peceteyle baktığımda fark ediyorum. Normal o zaman ya demekki yumurtlama sonrası dpo 2 de oluyor bu
dil_n nil777 ben bu ay ilk kez ovulasyon yapıyorum adet oluncaya kadar devam edecem her gün kasık ve rahim ağrısı bir de akıntı oluyor işte inşallah bu ay tutar ya
Lavin08 @nil777 @dil_n ay kizlar benim de oyle diyorumki yumurtlamami devam ediyor benimde dpo1 bugun batda 14 subat 12 subatda test yapmayi düşünüyorum dayanabilirsem.tabi😅
Lavin08 xxR4bia benimde 20 aylik kizim var 1 yasindsn sonra korunmayi biraktik kuzum 8 aydir ikinciyi deniyoruz olmuyor sen kac aydir 2.dusunuyosun canim
xxR4bia Lavin08 benim kızım da 2 yaşına yeni girdi canım 2.5 ay önce spiral çıkarttım 2 ay olmadı bu 3. Ayım ilk defa ovülasyon ile takip ettiö inşallah güzel sonuç alırım
xxR4bia Deletedmom_878 yumurtlama günü ve ertesi iki gün daha ilişki olarak değerlendirdim Öncesi de 3 günde 1 Sonrası önemli değil istediğin gibi
nil777 Deletedmom_878 ya aklıma şey geldi forumda biride demiş koyu görmüş pik sanmış ama adete 5 gün kala asıl pik olmuş acaba öyle bit şey mi olacak sende de .