nesnes00 Merhabalar arkadaşlar, Kocaeli’nde hangi hastanelere gidiyorsunuz özel ve devlet hangi hastaneler iyi nasıl başlamalıyım ne yapmalıyım henüz yeni hamileyim ama nasıl takip başlıcağımı bilemedim
songulyvz7 nesnes00 daha önce aktife gittim bir düşüğüm oldu Allahıma sonsuz şükürler olsun şimdi tekrar hamileyim ama aktife devam etmek istemedim psikolojim kaldırmadı oyüzden medara gidiyorum çok memnunum doktorum Ahmet Coşkan
kubra5441 nesnes00 ben Cihan Hastanesi seval taşdemire gidiyorum memnunum ama hastane değiştiriyor başka özele geçecek
tubabat kubra5441 bende ona takipliydim hastane değiştirmeyi düşünüyor musunuz seval hanım için yoksa cihanda farklı bir doktora mı geçeceksiniz ?? Çok kararsızım belki banada fikir olur
fatmiiyy almila1723 doktordan memnunmusunuz Bi sorun olduğunda işyeri telefon gibi mesai saatleri dısnda ilgileniyor mu acaba
kubra5441 tubabat ben memnunum kendisinden devam edicem. Akademide fiyatlar nasıl bilmiyorum. Umarım çok fiyat farkı yoktur cihan hastanesiyle
betul_ozbey kubra5441 acaba fiyat nedir bana da söyler misiniz 2 aylık hamileyim ve doktor arayışındayım Kocaeli’ye yeni geldik fazla kimseyi tanımadığım için de bilgi alamıyorum doktorlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
rumeysa1205 almila1723 çok yakınmışız mutlu oldum☺️amin bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cinsiyeti ne
PprensesEylul betul_ozbey merhabalar Bende Seval hanımın eski hastasiyim çok iyi bir doktor cana yakın gönülden tavsiye ederim şuanda 5 haftalık hamileyim mecbur Akademi ye devam edicez 🥰 Akademi de doğum 80 bin doğum paketi 135 bin dediler
songulyvz7 betul_ozbey merhaba kocaeliye hoşgeldiniz 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişi ben 7 aylık hamileyim özel medar hastanesine gidiyorum Ahmet Coşkan doktorum hem ınstagramdan hem googledan araştırabilirsiniz ben çok memnunum tavsiye ederim
Acemiiiii mlsdd bu doktordan memnun musunuz acaba? Bir de hastaneyle doğum fiyatlarını konuştunuz mu?