kubra5441 Kızlar aranızda Akademi hastanesinin doğum ücretini bilen var mı normal, sezeryan, epidural normal ne kadar acaba.
ozbeyy kubra5441 merhabalar normal ve sezeryan aynı fiyat 80 bin + kdv içinde oda süsleme ve fotoğraf cekimi mevcut mesai saatleri içinde olursa cekim olur oda içi detaylı süsleme değil kapı ve kapı önü süsü gibi normal doğuma epidural isterseniz + 5 bin fiyat farkı varmış
kubra5441 ozbeyy diğer hastanelere göre bi tık fazlaymış fiyat Cihan hastanesinde 50 bin normsl doğum epidural de 15 bin ekstra
nil_a ozbeyy ben daha yeni fiyat aldım bana peşin 153 taksitli 165 dediler acaba sigorta şirketi olduğu için mi fark efiyor
ozbeyy kubra5441 diğer hast bilgim yok ben nuri beye gidiyorum cok memnunum her konuda altı dolu bilgiler ve gereksiz hicbir ilaç kullandırmıyor aksine hep motive ediyor
ozbeyy nil_a nasıl yani imkansız o fiyat bende geçtiğimiz hafta aldım fiyatı ve zamlı fiyattı yeni güncellendi dediler fiyat icin bi yanlışlık olmasın
nil_a ozbeyy hastaneyle görüşmedim direk sağlık sigortasıyla görüştüm sanırım kendi paylarını koyuyorlar hastaneye gidip bi soruyım imkansız çünkü bu kadar fark