Harunfatma Kizlar 28 haftalık hamileyim Devit-3 verdi doktor 9 damla şeklinde peki bunu nasil tüketebilirim kullanan var mi ??
Sitionline Harunfatma ben suya damlatıp içmiştim ama Ekmekle birlikte yiyen de var eczane ekmek diyor benm doktorum suyla iç demişti
Aylinannesi Harunfatma ben çay kaşığına damlatıyorum öyle içiyorum canım ama bana eczaneci 10 damla demişti 🙄
Leydileyla Harunfatma uyumadan önce küçük bir ekmek parçasına damlat ekmeği ye, benim doktorum böyle önermişti.
Cereeen Sitionline yani her türlü alıyorsun ben suan da kullanıyorum ağzıma damlatıyorum su içiyorum üstüne
Busrasiv Ben 1 kase yoğurta damlatıp kullandım suylada İçtim bir kere ama yoğurtla daha güzel ve bu sayede yoğurtta yemiş oluyorum
Ertugunannesi Harunfatma ben normal cay kasigiyla iciyorum uzerine su iciyorum ama doktorun ekmegede surebilirsin demisti
Klntmtrk Harunfatma Günlük yediğim yemeklere damlatiyorum ben diğer türlü midem kabul etmiyordu, ayranla da güzel oluyor tencere yemeklerime de koyuyorum bu şekilde.