Gzde_defne Kızlar manuel biberonlu göğüs pompası alacagım biberon ne kadar büyüklükte olmalı? Sezeryan olacagım sütüm hemen gelmezse biberonu mama vermek için kullanırım diyorum birde başlığı 1 mi olmalı hangi marka almalıyım
melikelina Gzde_defne yenidoğan biberonları en kücük no olmalı ama hastanede yada evde biberonla mama verirseniz meme reddi yaşarsınız onun yerine kaşık biberon yada şırınga daha iyi olur
buse2507 Gzde_defne canım ben manuel göğüs pompası aldım acura marka çok memnun kaldım çekim gücü falan çok iyi. Gel gelelim ki biberonu çok hızlı akıyor hiç kullanamadım kullansaydım meme reddi olacaktı ve boğazına tıkanabilirdi. Philips avent aldım 1 numara hiç akıtma yapmıyor ve bebek çektikçe süt geliyor o şekilde memnun kaldım
Gzde_defne melikelina kaşık biberonla idare edebilirmiyim bir süre sütüm gelmezse diye düşünüyorum ilk gebeliğim çok bilgim yok
melikelina Gzde_defne yani emdikçe gelicek zaten gelmese bile hastanede mama veriyolar ben kızımda o hatayı yaptım emziremedim biberona alıştığı için
gunes866_ Gzde_defne ben idare ettim kaşık bıberonla. Çünkü kızımda emzık bıberon verdim meme reddi oldu sütüm kesildi. Bunda sarjli sagma aldım çünkü Manuel yara yapıyor. Risk var biberonda. Bırakmayada bilir memeyi ama benim gibi risk almak istemiyorsan kasık biberon al
Gzde_defne buse2507 çok sağol canm bende diyorum eğer philips aventin biberonlu göğüs pompası varsa onu alayım.ikisi bir arada olur diye düşündüm ayrı ayrı almaktansa