ftma1903 Merhaba ben 6ay önce bi düşük yaptım şimdi de hamileyim tekrar 4haftq bitti beta seviyesi 1291 çıktı biraz düşük önceki düdükte de bu şekilde beta yükselmemişti şimdi yani yükseldi ama çok az artış oldu sonrada kalp artısı alınamamıştı. Böyle bi durum yaşayan var mı çok mu düşük çıkmış seviye. Yöne aynı şeyler olcak diye korkuyorum
isimsiz19 ftma1903 öncelikle hayırlı olsun değeriniz gayet iyi çıkmış bende 4 haftalıkken 1367 değerle öğrendim şu an 29+5🧿🙏 Elhamdülillah Gönlünü ferah tut aklına hiç kötü birşey getirme herşey iyi olucak Allah’ın izniyle stres yok🙏🤍
Busranur_mnts ftma1903 4 haftalıkken 25 ile öğrenmiştim ben önemli olan betanın düzenli artışı ve kese görünmesi endişelenme 2 güne bi kan ver 1 haftaya falan da kese görünür inşallah
ftma1903 Ya cevap verdiğin için bile çok teşekkür ederim doktor kandan önce 3000lerde falandır 4haftaliksa demişti kanda da 1300 çıkınca tabi daha önce de bu sebepten bir kürtaj durumu olunca geldiğimden beri ağlamaktan duramıyorum aynı şeyler oluyor diye. Doktor da sonradan arttığı sürece sorun olmaz iki gün sonra tekrar bakalım dedi ama psikoloji işte aklım Hep kötüye gidiyor. O yüzden yaşayan kişilerden duymak istedim. Allah sağ sağlım nur topu gibi kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️❤️❤️❤️
betusbetuss 4 haftalikken 16 ile ogrendim ben, simdi kızım 1,5 yasinda ☺️ önemli olan betanın düzenli artışı 🙏🏻 2 gün sonra testini tekrarla insallah hayirlisiyla güzel sonuclar alirsin ☺️
ekdioo 4 haftalıkken 128 ile öğrendim gayet güzel bir atışla öğrenmişsiniz 2 günde bir beta takibi yapın önemli olan artması 💕
ftma1903 Yaa inşallah kese de göründü aslında bugün henüz çok küçük dedi 5mm civarıymış ama göründü sonucta. Bu da iyi bi haber ozaman. sadece 3000bekleyip 1291 çıkınca ben çöktüm maalesef ama suan bunları duymak çok rahatlattı. Cevap veren herkesten Allah razı olsun çocuklarınızı sizlere bagislasin rabbim❤️