gunerinko Neden böyle oldu kokrıtucu mu normalde çok kusardım an bi anda kesildi hbirley hissetmiyorum sadece şişkinlik var 12 haftadayım normal mi acaba
elizanisra gunerinko başta bende çok bulantı yaşadım şimdi hiç bir belirtim yok yarın 12 hafta olucam inşallah sadece sırt ağrısı var başka bişey yok 🙈
beyzakzlrmk gunerinko normal tabıkı sevin işte ya dogurana kadar kussaydın belırtıler zaten ılk haftalara mahsustur elbet gececek
gunerinko rabiaerdemm ama bana dediler ne kadar belirti varsa o kadar iyiymiş bi anda kesilşnce korktum
gunerinko elizanisra başta ölü gibiydim ama artık çok rahatım uykumda yok midem de bulanmıyor ama korkuyorum ya
hanifeali gunerinko öyle bir şey yok ya bence vücudun hamileliliğe ayak uyduruyor artık ben 9 haftalığım sadece sabahları açken midem bulanıyor birde sürekli uykum var onun dışında hiç bir belirtim yok ama çok şükür bebeğim sağlıklı hiç böyle şeyler düşünüp kendini üzme
rabiaerdemm gunerinko ay kim söyledi onu saçmalamış resmen rahat hamilelik geçirirsin inşallah böyle daha iyi olur
elizanisra gunerinko kesinlikle korkulacak Bir şey yok Çünkü bende öyleyim şuan çok rahat geçiyor inşallah böylede devam eder ilk gebeliğimde 17 haftaya kadar çok çektim bu ikinci hiç yok başta sadece vardı o yani hayırlısı .. Sağlikli olsunlarda inşallah 🌸
sara29 Belirti kişiye özeldir.. kimisin hiç midesi bulanmaz mesela yada kusma olmaz benim pek olmadı iki hamileliktede.