insirahh Kızlar chatcpt ye içerik sorduğum zaman stelatopianın yenidoğan için daha uygun olduğunu söylüyor.sizce hangisi? Yenidoğan alışverişinde temiz içerikli şampuan arıyorum
3kedili2bebekli insirahh stelatopia mustelanin ürünü özelliği atopik ciltler için kullanılması bebeklerim egzamaliydi onlara kullanıyordum şimdi de kremini kullanıyorum yani sadece mustela tercih edebilirsiniz
suragungor insirahh bende ikiside var avokadolu olani kendim almistim stelatopia hediye geldi henuz dogum yapmadim ama hamilelikte egzama olmustum stelatopia krem asiri iyi geldi bana bittiginde yeniden alinca stelatopia olandan alicam avokadoluda kokuda var pek sevmedim ben
insirahh suragungor evet onunda organik sertifikası varmış, ıslak mendil olarak ne aldınız yenidoğan için
suragungor insirahh ben bir sure temizleme pamugu kullanicam ilk hamile oldugumu ogrendigimde hevesle sleepy yenidogan islak mendil almistim ama kendim kullandim biraz pek sevemedim benim tenim cok hassas alerji yapti bende islak mendile gececegim zaman molfix almayi dusunuyorum
insirahh suragungor teşekkür ederim cevaplarınız için sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ☺️