fatmaa51 flover0 valla bilmiyorum benim kızım olacak ama erkek anneleri hep bir seğirme hissettiklerini söylüyorlar erken haftalarda
flover0 sarilale123 geçen normalden fazla kalmışım gece sağ belimin kalçamın üstüne bir ağrı girdi yürümemi engelledi o kadar ağrımıştı
fatmaa51 flover0 evet cocuk iyimi diye hatta birinde bi doktor zorla alttan bakmak istedi ben reddettim benim 3 kaybım var artik herseyden korkuyorum
ekdioo 16+4 olduk bugün ara ara karın ağrısı var ama inanılmaz baş ağrım oluyor ayağa kalktığım gibi başım ağrıyor sizde de böyle mi ? Ve karnım da çıktı belli oluyor varmış kızlar aranızda karnı çıkan
flover0 ekdioo bende 16+1 benimde karnım çıktı akşama doğru baş ağrım oluyor hafif şekilde biraz şekerleme yapınca geçiyor karnımın alt tarafı acıyor benimde 1-2 gündür
gizemli00 flover0 valla çok yemek yiyemiyorum kıyma sanırım tuketemiyorum etde problem yokda ikinci gebeligim 15 haftaliğim karnım çıkmış ama bebek değildir bence 🤣🤣5 aylık gibi duruyor aynı zayıflamaya devam masAllah
flover0 gizemli00 ya bulantım benim devam ediyor ama çok acıkıyorum yemek yemek istiyorum sonrasında istifra
gizemli00 flover0 benimde azaldı ama tamamen geçmemiş onu anladım bı gün hiç yok diğer gün mutlaka oguruyorum kötü oluyorum 4 aylık olacam iştahımkn yerine gelmesi lazim
duriskonunannesi flover0 16+2 oldu bebis , bobrek agrim disinda bir sikintim yok cok sukur o da geceleri cok kotu oluyor ,bir de arada ayaklarimda kasilma cekme tarzi kramplar yasiyorum sanirim magnezyuma ihtiyacim var ama midemi bulandiriyor artik magnezyum 😁
flover0 gizemli00 kahvaltı yemekten sonra dimi böyle mideme sanki kramp tarzı bir şey giriyor sonrası istifra bazen su bile içince direk suyu çıkarıyorum