Aselmina Duosvit DHA OMEGA 3 kullanıyorum , kan ilacı ne zaman kullanılması gerekiyor bilgisi olan var mı ?
BMH HTCARSLN ben Nisan annesiyim ama yine de yazim belki lazım olur şuan 33+5haftalık omega-kan ilacı-magnezyum ve geçtiğimiz aylarda 2tane d vitamini iğnesini içtim B12de eksik çıktığı için ayda bir B12iğnesi oluyorum 😬
HTCARSLN BMH tesekurler canim cevabin icin bende multivitamin d vitamini kullaniyorum kan demir fln daha baslanmadi kcinci haftada başlıyor aceba 14+2yim
BMH HTCARSLN 20.haftadan sonraydı sanırım ama her doktor aynı zamanda başlatmıyor canım kişiden kişiye değişiyor galiba
Hawa Regenesis max ilk 3ay kullandım şimdi gynferon birde D3 artı hibor 7500 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Rabiaibrahim0803 HTCARSLN valla bana ilkte verdiği vitamini kullandım sadece ben.ama sonraki verdiklerini kullanmak istemedim.bebeğimin folik asit ihtiyacını kividen karşılıyorum.çok şükür iyiyiz
Nil_19 HTCARSLN Sadece decavit kullanıyorum. Kan ilacı son aylara doğru kan değeri düşmeye başlayınca veriliyor. Zaten ne kadar az ilaç o kadar iyi mantığında doktorlar. Bana extra bişey vermedi
Pembepanter Nil_19 kan değerlerine baktırdın mı canım? Kan hacmin de arttığı için kan/Demir ihtiyacı doğuyor bütün hamilelerde. Kan Demir’e değerleri öyle son aylarda kullanmayla yükselecek bişey değil çünkü hapla falan. Tabi yüksekse bilemem😊
lilamom HTCARSLN coledan d3 vitamin, kan ilaci, decavit, magnosit aliyorum canim imomda ekstra omega var balik yemeyenler icin balik yeniyorsa ona o parayi vermeye gerek yok
H123 18+2 den güzel annelere selamlar 💁🏻♀️ Elevit kullanıyorum ve tiroid için euthyrox 50mg kullanıyorum