beautiful_ kartanesi___ ben bile hastayım salgın var anne hasta olur bebek de olur sizi birbirinize emanet ediyorum bebeğim 🌸🌸
beautiful_ kartanesi___ sağol kuzum inşaAllah geçer 3 gündür ölüyorum hamilelikte böyle olmak çok kötü birşey ya 🥺
lee_ann kartanesi___ maşallah Allah sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin inşallah 💕😍 Benim bir sorum var size bende 32 haftalık hamileyim ve 2.sezeryanım olacak ilkinde hiçbirşey yaşamadım gebelikte çok rahat geçti doğuma kadar doğumum da sonrası da ama şuanda bu gebelikte regl gibi sancım var hep bazen çok uzun oluyor bazen kısa nst de çıkmadı sancım ama kimse açıklığım varmı yokmu diye kontrol etmedi ama sizde nasıl farkettiler …
kartanesi___ lee_ann Çok teşekkür ederim 🫶🏻NST’de sancım çıktı artı ultrasonda da doktor, bebeğin çok aşağıya indiğini fark etti sonra açıklık kontrolü yapmamız lazım dedi
beautiful_ kartanesi___ evet kuşum miniğimiz yok 4,5 yaşında bir oğlum var buda miniğimiz olacak inşaAllah 🌸
yasenyashn kartanesi___ bebeğinizi sağlıklı büyütün inşallah . Ben de şeyi sormak istiyorum Spinal anestezi de iğneyi hissettiniz mi ağrı oluyor mu bi de kolların sabit durması gerekiyormuş galiba ameliyatta öyle şeyler yaşadınız mı
kartanesi___ yasenyashn İğneyi sadece sırtıma dokunuş olarak hissettim inanın kola, kalçaya yapılan iğneler çok daha fazla ağrıtıyor. Kollar yana açılıp bağlanıyor bunun sebebi güvenliğimiz yani istemsiz şekilde ameliyata müdahale etmemek için tamamen
meri-tz34 kartanesi___ çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰benimde 9 şubatta planlı sezeryanım var merak ettiğim lağman yapılıyormu sonuçta bi kaç saat uyuşukluk olacak sonda takılıyo haliyle diğerini nasıl idare ediyorsunuz bana gece 2 den sonra bişey yeme dedi doktorum ama sizinki ani gelişmiş
kartanesi___ meri-tz34 Gaz çıkarmada sorun yaşamadım ama büyük tuvalete çıkmadığım için lavman yapıldı. Çok acıyacağını düşünüp red ettim ama hemşire güven bana hiç acı hissetmeyeceksin dedi gerçekten de öyle oldu yapıldıktan 10 dk sonra tuvalete çıktım çok rahat şekilde keşke ilk söylediklerinde kabul etseydim