tubilak kartanesi___ darısı başıma inşalllahhh sağlıklı olsun da yeter 😅❤️ tekrar hayırlı olsun ikinize de boool sağlıklı ömürler
BozAilesi kartanesi___ Benzer durumdayım sanırım 36+6 haftalığız ilk doğumum sezeryan bunda da sezeryan planladık 38+3’e 18 Şubat fakat dün gelen sancı vs durumlarım oldu doktora gittik 2 cm açıklığım olmuş nstde hafif sancı çıktı fakat açıklık olduğu için dün 1. doz ciğer geliştirici bugün 2.dozu vuruldum sabahta doktoruma uğradık 18 şubatı unut dedi şubatın ilk haftası 37. Haftayı doldurmaya çalışalım dedi çarşamba günü görmek istedi muhtemelen gün vericek tekrar sezeryan için 18 şubattan erkene çekildik 😇
LadyX kartanesi___ canım bebeğini sağlıkla kucağına almana çok sevindim 🫶🏻 zor anında bile kararına sadık kalıp iradeni güçlü tutmayı başarmana hayran kaldım. Konuyla alakasız uzun zamandır yazım yanlışı olmayan böyle uzun bir post okudum çok şükür 😂 şaka bir yana SEVİLİYORSUN 🙏🏻 biz de burada heyecanla senden iyi haberler bekliyorduk
kartanesi___ LadyX uzun zamandır yazım yanlışı olmayan böyle uzun bir post okudum çok şükür Yaaaa deli kız🤣💕çok teşekkür ederim balım darısı tüm hamilelere🧡🧡🧡
yasenyashn kartanesi___ bebeğinizi sağlıklı büyütün inşallah . Ben de şeyi sormak istiyorum Spinal anestezi de iğneyi hissettiniz mi ağrı oluyor mu bi de kolların sabit durması gerekiyormuş galiba ameliyatta öyle şeyler yaşadınız mı
MerveS697 kartanesi___ hayırlı olsun canım 🥹ben hala doktora gitmedim ara ara regl sancılarım oluyor ama sen dinlenince geçmiyordu yazmışsın heralde bendeki sendeki gibi değildir 🙈 38+1 oldum altımda baya bi baskı var bidahaki randevum 6 şubat bakalım hayırlısı..
kartanesi___ MerveS697 Evet canım dinlenince geçmiyordu bir de sancı dediğim gibi 4-5 gün boyunca hep var olduğu için sıklığını da hesaplayamıyordum, arada bir hafifliyordu sadece. Vajinaya da baskı vardı, akıntım çok artmıştı
MerveS697 kartanesi___ bugün en iyisi bende bi baktırayım🙈🫠 bidahaki randevum cuma günü bekliyemicem heralde
Oztek37 kartanesi___ maşallah size çok güzel doğum hikayesi anlattınız benimde yarın doğumum var heycan korku duygu doluyum inşallah sağlıkla kucağıma alırım zorlanmadan🤲
kartanesi___ Oztek37 yaaa😍inşallah çooook güzel bir doğum geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷dua edeceğim size🥰
Nuriay kartanesi___ evet tabi öyledir 36+ 5 gibi kontrole gidicem umarım açıklık falan yoktur çünki benimde acı eşiğim iyidir
kartanesi___ Nuriay Ben acı eşiğimin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum 😂doktor 5 cm açıklık deyince şok oldum. Açıklık olabileceği bile aklıma gelmedi