eabilin6 Melihaberk ben özele 14 ve 15 te gittim ve kesin sonuç alamadım erkekte dedi kızda dedi doktor haftaya tekrar gel biraz daha büyüsün dedi o yüzden erken olabiliyor canım
annebaliii Melihaberk dr tecrubelı ise ve cıhazı ıyıyse 15 artık net sonuç verır canım bana 12 de net kız ama ılerleyen haftada bakalım dedı 15 de net erkek dedı 16 kusurde gttım erkektı küçükken yanılma oluyo
Keziban Melihaberk devlet genelde 16’dan önce söylemiyor 15’te özel söyler muhakkak ben kızlarımı 13 ve 12. haftasında öğrenmiştim
eabilin6 esdd devlete hafta içi gideceğim özel dedi cihazdan ve doktordan da çok fark ediyor bence ya
esdd eabilin6 benım doktorum 14. Haftada 100 de 100 dedi. 17 de devlete gittim kontrol amaclı bellı değil ama erkek gibi dedi detaylıyı bekle dedi. Gittiğim devlet hastanesıde şehir hastanesı ve yenı yapı yenı cıhaz anlamadım neden emın olamıyorlar
esdd eabilin6 evet bende onu beklıyorum bır oğlum var bir kızım olmasını istiyordum saglıklı ve hayırlısıyla ama özeldeki doktor kesın gbı konustu
eabilin6 esdd bana da detaylıyı 18.. haftamda verdi sorun olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum bak genelde bu haftalarda bebek organları küçük diye birkaç hafta sonrasına veriyorlarmış ya
esdd eabilin6 adanada çok iyi bir periantoloji uzmanı var sekreterıne gebelık haftamı attım o da 4 martta randevu verdı 22. Hafta oluyor ılk oğlumdada ona gıtmıstım
eabilin6 esdd ne güzel gittiğiniz yer ya biliyorsundur zaten umarım sorun çıkmaz bişey olmaz ben hafta içi dörtlü tarama için gideceğim devlette ki 16. Haftamda çağırmıştı sen yaptırdın mı onu nasıl oluyor
esdd eabilin6 yok ben 2 li yaptrdım çok düşük risk çıktı doktor baska bırseye gerek yok detaylı yaptr dedi