busesenaoz benimadimannee ben de 21 ocakta ovitrelle vurdum. Bugün test yaptım negatifti yani iğnenin etkisi yoktu. Sizce çok mu erken yaptım pozitife döner mi
elf006 busesenaoz bnce erken daha, bende yaptım aynısını, dpo sizin 22 ocak 0 kabul edilio 23 ocak yani dpo 8. gündesiniz testler yanlış pozitif bile verir dikkate almayın dpo 11-12 yani 3 şubat yapmanız lazım test silik yakalayabilir bnmde iğne 19 ocak dpo 11 deyim şuan
busesenaoz myangelson igneden sonra 12. Gün mü yoksa catlamadan sonraki 12. Gün mü çünkü 21 ocakta iğne yaptım ama çatlama 23 ocakta oldu
myangelson busesenaoz iğnenin ertesi gününden itibaren sayılıyor yani sizin bugün 10. Gününüz oluyor daha 14. Gün tekrarlayın
elf006 busesenaoz tamaen adet belirti yaşıyorum akşam yine test aldım az önce yaptım negatif malesef sizin var mı belrtiler
busesenaoz elf006 benim canım aşırı tuzlu şeyler çekiyor bilmiyorum normalde de severdim ama bu kez çok
elf006 çatlatma iğne sonrası erken gebelik testleri foto çektim yine de umut var mı arkadaşlar foto dpo 8 sabah foto dpo 8 akşam foto dpo 9 sabah foto dpo 10 foto dpo 11 Bat 2 şubat
elf006 busesenaoz chat gbt ye çok şey sordum bu süreçte tatlı tuzlu çekmesi hamilelik belirtisi olabilir yazıyordu
busesenaoz elf006 ben de çok soruyorum:) progesteron artışındanmis ama hem adet öncesi hem erken gebelik belirtisi olabilir diyor. İnşallah gebeliktir. Bir yıldır uğraşıyoruz ilk kez letu ovitrelle deniyorum 🙏
elf006 busesenaoz ben yeni klomen artı çatlatma kullandım ama beni mahvetti bu ay üç tane yumurta gelişmiş demişti doktor ama tutmadı sanırım
busesenaoz elf006 benim de sağ tarafta iki tane gelişmişti solda da küçük bı tane vardı ama bilmiyorum ya zaman geçmek bilmiyor düşünmek istemiyorum ama sürekli aklımda 😒
elf006 busesenaoz aynı durumdayım bende solda iki sağda bir gelişmiş demişti doktor herhangi bi hastalığım yok sonuçlar temiz tüpler açık eşimin sonuçlar iyi ama neden olmuyo anlamıyorum
benimadimannee elf006 çok teşekkür ederim sorduğunuz için çok mutlu ettiniz , iyiyim siz de iyisinizdir inşallah 🥹 Az önce test yaptım koyulaşmaya devam ediyor gibi geldi , yarın akşam vereceğim 2. Betayı inşallah hayırlı sonuçlar alacağım 🥹💓
elf006 benimadimannee şükür iyyim bnde biraz canım sıkılıo testlerim bnm negatif ilk deneme ordan yana umudumu kaybetmek de istemiom inşallah sizin gebelik vardır dua edelim birbirimize 🙂
benimadimannee elf006 benim de 2. Denememdi canım , umudunu kaybetme canını sıkma rabbimin vardır senin için bir bildiği ❤️
elf006 busesenaoz bn bilmiyorum kaç çıktıgını sadece sonuçları çok ii demişti doktor sonraite hsg yaptılar bana tüpler açık çıktı şükür bu sefer infertelite die klomen ve çatlatma iğne kullandırdı doktor reglden sonra 5. gün tekrar gidicem bakalım bu sefer ne diyecek