dalyaluna35 iremykn tesekkur ederim kuzucum evet kuzum yoksun naptin surec nasil gecti merak ediyordum seni 🥹
Sarkac dalyaluna35 amin cnm sagolasn evet bende pişman oldum keşke erken alsaydım artk son kasetini adet geçince yaparım inşallah vardır beraber takip ederiz gebeliklerimizi🙏🌸
iremykn dalyaluna35 kimyasal sonuçlandı csnım biraz canım sıkkındı açıkçası uzak kaldım şimdi daha iyiyim 🥹🥹 sağlıkla hayırla geçsin inşallah dualarım seninle 🫶🫶🫶
dalyaluna35 dil_n söyledim kuzum kan vermeye birlikte gittik planlıydı ya gizlemem mumkun olmazdı pek hastaneye gitmek icin mecbur ona demem lazımdı 😁 senin durumlar ne alemde bacim
dil_n dalyaluna35 kalp atışını da eşinle duymak nasip olsun 🧿 canım benim DPO 7′yim yarın halsizlik baş ağrısı ve kasık ağrısı mevcut ayın 8′inde test yapmayı düşünüyorum
bebegimle_ben dil_n gercekten hadi insallah canim 8 9 dpo silik cikmasi lazim az da olsa cikmazsa uzulme dpo 10 da belirginlesir
dalyaluna35 dil_n amin insallah kuzum 💞 benim de cok bas ağrım vardi kasik ağrım dünden beri var insallah vardir insallah dun cok dua ettim hepimize 🥹🥹
bebegimle_ben dil_n sagol canim iyiyim dpo 13 deyim canim test aldim yarin gelicek bir gelemedi ya posta aksiyor sinir oldum
dalyaluna35 bebegimle_ben ayyy insallah yeni test uğurlu gelir kuzum inşallah pozitif gorursun var mi belirti 🙏☺️
Lavin08 dalyaluna35 inşallah bu ay hayirlisiyla tutmuştur bacim ya inşallah guzel.haberi veririm bende🙏🥰