dalyaluna35 eslem2121 tesekkur ederim kuzum yarin sabah ilk idrarla tekrar test yapıp oglen kan vermeyi düşünüyorum 🥹🥰
nil777 Lavin08 ya Gpt diyor ki Predictor 10 hcg Awox 25 hcg Ben de Predictor var en iyisi Awox da alıyım o halde
Lavin08 nil777 burdaki herkes awox dan memnun kuzum bende kullandim kuruma fln cikarmadi bende predictor cikardi day doctor cikardi halbuki hamile degildim regl oldum
Lavin08 nil777 Bak kasim ayinda yapmistim kesin yaniltmaz demistim ama regl oldum 350 liraya eczaneden almistim
nil777 Lavin08 Ay evet ben de o fiyattan 6 tane aldım bu ay evde gününü bekliyor . Sırf en iyisi dendi diye tamam ben de diğerinden de sipariş edeceğim
UmutluYasam dalyaluna35 bende kullanıyordum 2 senedir bu testi hiç çizgi çıkmazdı günler geçse de ilk defa gri çizgi çıktı şuanda 7+6 haftalık hamileyim seninde bir de baya pembe çıkmış bence kesin var 🌸
dalyaluna35 UmutluYasam Allah saglikli kolay gebelik geçirmeyi nasip etsin insallah ben de 4 aydır bu testi devamlı kullandim hic görmedim yine de korkum var adetten önce öğrendiğim icin bakalim nasip kismet artik 🥹🌸
zynpdr dalyaluna35 yaaa 🥹🥹🥹 inşallah pozitif bende bu test le öğrendim 2 hafta önce fln hiç kuruma çizgi vs çıkarmadı ama inşallah inşallah pozitiftir
dalyaluna35 zynpdr ayy Allah saglikli kolay gebelik geçirmeyi nasip etsin insallah 🙏🌸 bakalim kan vericem bugun 🥹
dalyaluna35 eslem2121 iki farkli test biri certain biri awox certainde neden daha az silik diye kafam karıştı 🥲 birazdan gidip kan vericem 🥲
Rojdiyebiri dalyaluna35 üstteki pembe testin hassaslığı çok yok ben de artı med ile öğrendim o biraz çizgi çıkardı pembe olan testte çizgiyi görene kadar kör olmuştum