dalyaluna35 nil777 ben hep predictor early kullandim ancak test elimde tek kaldi diye awox ve certain markalarını aldim sabah denicem atarim buraya 🥹
dalyaluna35 Kizlar dayanağım ecz gittim certain early markasi varmis test aldım yaptim 3. Dk bu sekilde sabah testleri yenilicem hem awox hem certain yapıp buraya atarim oglen de kan vermeye giderim koyulasma görürsem sabaha 🥹
dalyaluna35 smyyy95 sagol kuzum 🥹 insallah ya ama daha dpo 9 dusuk cikar bence oyle gelir bana bakalim yarini merak ediyorum 🥹
dalyaluna35 shrbnkrks kuzum bu bildiğin pozitif birden fazla testle denedin mi? Belki dun yerlesmemisti bugun yerleşti yerleşince beta yükselmeye basliyor
smyyy95 shrbnkrks canım bu prodictor early mi oysa bana iki defa yalancı pozitif çıkadı hemde eczaneden almıştım en iyisi awox yine
gulhanarslan shrbnkrks askim kan testi en güvenilir olan kanda negatifse bu testler yanlıştır ya da için rahat etmiyosa başka bi hastane de tekrar kan ver belki labaratuvarla alakalı bişeydir
shrbnkrks dalyaluna35 evet şimdiye kadar 6 test denedim kaset testinde bile pozitif bu şekilde en iyi testi bile aldım hepsi pozitif ama kan negatif
shrbnkrks gulhanarslan aslında şöyle ilişkiden 13 gün sonra beta 2 çıktı 14 gün sonra 2 16 gün sonra yine 2 çıktı o sırada testler silik pizitifti verdigim betalar acilde veriyordum ordaki doktor dedi labarotuvar aynı olduğu için aynı çıkıyor olabilir farklı yerde ver Perşembe günü sağlık ocağında verdim dün baktım 0.200 negatif bugün testi tekrarladım prodoctor hemen pozitif verdi anlamadım bu bebek saklanmaya mi calisiyor