beyfun Memnun olanınız varmıdır randevu aldım ama çok olumsuz yorumda var açıkcası kafam rahat olmicaksa gitmenin anlamıda yok merak ettim
aryabe beyfun Detaylı incelemişti ben memnun kaldım. Genelde insanlar yüzü asık gülmüyor diye yazmışlar. Bizzat karşılaşmış biri olarak evet denk gelebilirsin. Ben güleyüzlü haline de denk geldim. Yoğunluktan dolayı olabilir belki.
beyfun aryabe sizi güzel bilgilendirdimi aceba herkes kötü yprum yapmış gidp gitmemek arasında kaldımm
es1617 aryabe merhaba izmirden yazıyorum malesef özelde ücretler çok pahalı az da vaktim kaldı acaba burda bakıyorlar mı izmir şehir hastanesinde bakmıyorlar ondan soruyorum boşuna gelmeyelim maddi durumum da yok yardımcı olursanız çok sevinirim
aryabe beyfun Evet, soru cevap şeklinde oldu genelde bizde . Sorularıma cevap verdi. Bebekte gördüğü olumsuz şeyleri söyledi. Hepsine bakıyor. Görmediği bir şey de çikolata yedirtip tekrar alıyor. Bende öyleydi.
beyfun beyzatorun615 sabah saat tam 10 da sisteme girin yada tam 10 da 182 arayın randevu oluşturuluyor ben almıştım iptalmettm
aryabe es1617 Ben randevu aldığım da bakmışlardı. Bakmam demedi yani . Böyle bir durumla karşılaşan var mı bilmiyorum .
es1617 babyyyytwo öylemi çok sevindim bende randevu bakmaya çalışayım o zaman peki görüntü veriyormu birde kaç dakika baktılar bakılması gereken herşeye bakıldı dimi
babyyyytwo es1617 görüntü renkli değil evet her şeyine baktı hatta benim üclü tarama testim yüksek çıkmıştı onun açıklamasını çok güzel yaptı tuvalete bile gönderdi tekrar baktı baş çevresine bakamamıştı bütün sorulara da cevap veriyor
es1617 babyyyytwo anladım çok sağolun bende şuan randevu bulamadım ama sık sık bakıyorum kara kara düşünüyodum maddi olarak izmirde pahalı muayeneler Allah razı olsun sizden çok sağolun teşekkür ederim 🤲🏻
babyyyytwo es1617 sizden de Allah razı olsun ne demek ❤️sabah 10 da açılıyor randevu 182 arayın size tarih veriyor randevu için o tarihte 10 da mhrs den takip edin bende zor buldum