2bebisannesyim maideer tsh yüksekliği bebek gelişimini malesef engelliyor doktorum söyledi benim de baya yüksek tedavi oluyorum ve yemeğe çok dikkat edilmesi lazım
nidaakboga maideer bebeğim için herhangi bir olumsuz durum demediler aksine haftasından daha ileride ve gelişimi güzel bir bebek çok şükürki ama genel olarak zeka problemleri yaratabilen bi hastalık troidler dikkat etmek lazım benim doktorlarımdan olumsuz bir şey gelmedi şimdiye kadar
happymomkids maideer teşekkür ederim inşallah, ben daha salı günü gideceğim doktora bakalım görecek mi
2bebisannesyim maideer benim değerim 21.79mlU çıktı yeni iki gündür ilaç kullanıyorum bakalım ne kadar fayda sağlayacak bi ay sonra gidip tekrar kan verecem
maideer 2bebisannesyim doktorunuz ne dedi peki bu durumda korktum ben sıkıntı oldu içimde ilaçlarınızı düzenli kullan düşer dedi bana başka yorum yapmadı
2bebisannesyim maideer bana da yemek konusunda çok dikkatli ol dedi çoğu şeyi yasakladı ayda bir kan verip değerime bakılacak ilaç düzenli kullanicam hayırlısı hepimiz sağlıkla bebeklerimizj kucağımıza alırız ins
merveboran fatmaa51 benim değerimde sizin gibi kaç mg kullanıyorsunuz birde değerimiz düşme bile hep kullanacak mıyız benim önceden yoktu birden çıktı şimdi ilaçla düştü
maideer 2bebisannesyim az mi yemek ye dedi tsh tetikleyen yiyecekler var mı Amin canım inşallah rabbim yardımcımız olsun inşallah
2bebisannesyim maideer tsh yüksekliğinde lahana kara lahana işlenmiş gıdalar karnabahar brokoli ıspanak soya ürünleri bunları belirli bi süre tuketmeyecem tuketirsemde çok az sekilde yiyebilirim
maideer 2bebisannesyim anladım canım yeterki düşsün de yenmesede olur bence ozenirsek az şekilde tüketilir napalim
2bebisannesyim maideer aynn oylr yememeye dikkat edecem bebegim için herseyi göze alırım sonuçta burda gözümün içine bakan bi oglum var karnımda da bi bebisim var dikkatli olmak zorundayım
maideer 2bebisannesyim kesinlikle öyle canım ilk gebeligindede çıktı mı senin böyle benimde ikinci gebelik yaşamadım ama bu gebelikte hamile olunca ogrendim
2bebisannesyim maideer yok ilk gebeligimde değerim 2.14 ben oğlumu sütten açtığımda detaylı kan testi yaptırmıştım tsh değerim 8 çıkmıştı doktorum ilaç verdi kullan dedi ama ben bu kadar önemli bi konu olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyeyim dikkat de etmedim şimdi verince kan şok oldum iyiki de kadın doğum randevum beklemeden hemn dahilyeye gittim ilaç başladım
maideer 2bebisannesyim iyiki hemen başlamışsın inan ki bende bu değerin bu kadar önemli birşey olduğunu bilmiyordum aklıma gelip duruyor içimde sıkıntı yarattı düşünmek istemiyorum aklıma geliyor nasıl geçecek böyle onu düşünuyorum
yagmra fatmaa51 daha öncesinde kaçtı benim şu an beta değerim 615 Tsh 6,5 çıktı korktum açıkçası Daha önce 9. Haftada bebeğimin kalbinin surduğunu öğrendim o zamanlar tsh 4,5 du ilaç kullanıyordum Şimd de ilaca başlayacağım amayinede korkuyorum