baydar1 Ben 53 kilo ile hamile kaldım ve öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım. Şu an 16 haftalık ve ben 7 kilo aldım daha da alıcam gibi. İlk zamanlara göre bu kadar hızlı kilo tutmak canımı sıkıyor, benim gibi olan var mı 🤦🏻♀️
ayyserella baydar1 ben😅 56-57 yle hamile kaldım şuan 63.80 nim 19+2 günlük hamileyim… bulantım hiç olmadı, tiksinmede olmadı ve tam tersi yemek yemeyi daha çok sevdim hamileyken durum böyle olunca kiloda aldımmm🥲🤭
meyra_ben baydar1 ah bende az önce aynı başlık altık altında sordum :) Beni durum daha beni 6 haftalık iken 4 kilo aldım ve çok korkuyorum zaten obez biriyim
baydar1 ayyserella ayyserella Yalnız değilmişim.😅 Bir noktada durmam gerekiyor gibi hissediyorum fazla kaçtı gibi🤓
ayyserella baydar1 😅 😅 aynen öylee, neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilo alınır, verilir :))) ben şuan da yine güzel yiyorum istesemde dikkat edemiyorum çünkü iştahım çok arttı, sadece paketli zararlı şeyleri yememeye özen gösteriyorum o kadar🥰
ece00008 Ben de 64 ile hamile kaldım bulantı vs derken 60a kadar düştüm şu an 20+2 haftalık hamileyim 66 kiloyum ♥️