fatmaa51 681323 bunda belli olmuyor canım 9 .haftada gidince tekrar at Bakalım buradan belli olmuyor ben bilemem bu fotoya bakarak daha doğrusu
fatmaa51 civcivinn_annesi duruşu değil canım plesantaya göre tahmin ettim bide benim bebegimde plesanta yerlesimi tahminim tuttu
fatmaa51 minikmucizem26 plesantanın yerleşim yerine göre dedim Bacım insallah buda erkek olur Rabbim rahmetini de tattırır insallah
civcivinn_annesi minikmucizem26 tuğçe usta kaya demişti ve doğru çıkıyor onunkiler genelde sizinki kaç haftalık ne zaman belli olur bir de 6 haftalık ultrason görüntünüz varsa atabilir misiniz rica etsem
minikmucizem26 civcivinn_annesi suan 12 haftalik olduk…benimki kız olucak smdiye kadar kimse erkek demedi 🙃gönül ister erkek olsun hayırlısıyla cnku ikitane kizim var:) sukur
minikmucizem26 Betulsarda civcivinn_annesi 69 https://mutluresim.com/images/2026/01/31/XGjwZC.jpgburada 11 haftalik
zynp92 fatmaa51 nasıl anlıyorsunuz acaba plesantanin ne tarafta olduğunu? Birde sağda mi olursa kız oluyor plesantanin yeri