merveeeehappy Bugün ilk defa özelde bir doktora gittim tansiyonum ilk 17 10 çıktı sonra dinlendirip birdaha ölçtüler 13 9 tansiyon hastahası olmadoğımj söyledim bana ecoprin yazdı, eve girer girmez tansiyonumu ölçtüm 12 7 bu ilacı boşuna mı içeceğim
Yarenasel merveeeehappy bende oluyor 14 veya 13 doktorum evde takip istedi hep 10/6 9/6 11 filan oda cok nadir beyaz onluk fobisi olusmus sanirkm ama 17 hic olmadi bendede
merveeeehappy merveeeehappy evde ölçtüğümde hep normal çıkıyor 12 7 11 7 tuzlu yersem bazen 13 oluyor ama dün susuz kaldım acıkmaya başlamıştım birazda stresliydim zaten hastahaneye gidince bişe oluyor bana anlamadım kardiyolojiye gözükmemi istedi riske atmayalım mutlaka kardiyoloji görsün dedi
Es07 17 çok yüksek Benimde 13 çıktı Evde düzenli ölçüyorum Kalp doktoru ölçüm yaptı iyi Beyaz önlük fobisi Ama tansiyon çok önemli gebelikte
merveeeehappy Es07 evet doktorda beyaz önlük fobisi deyip geçemeyiz kardiyoloji görsün dedi pazartesi gidecem doktor kapısı değil de ultrason odasına girince başlıyor stresim
Es07 merveeeehappy Ben gittim kalp ölçümlerim iyi çıktı Evdeki 10/6 11/6 çıkıyor ortalama dedim Düzenli ölç dedi Bana da beyaz önlük fobisi denildi Sık sık ölçüyorum
merveeeehappy Es07 neler yapıldı kalp doktorunda sürekli çağırdılar mı bir günde gözüküp çıktınız mı bende pazartesi gidecem
Es07 merveeeehappy Benim sadece hastaneye gittiğimde bazen yüksek çıkıyor evde genelde 10/ 6 çıkıyor 11/ 6 veya ortalamam Kalp ölçümü yaptı detaylı baktı iyi olduğumu söyledi Beyaz önlük fobim olabileceğini ,evde düzenli ölçüm yapmamı önerdi Bir daha da çağırmadı kardiyoloji