Meri03 İlk doğumum normal oldu ikinci gebeliğim 30.haftamdayım bebek yan duruyormuş geçen kontroldede yan duruyordu doktorum 36 ya kadar dönebilir dedi ama korkuyorum sezeryandan bu haftalarda olup dönen oldu mu dönmesi için ekstra bişey yapmam gerekir mi
aogoya Meri03 döner daha vakti var ve pilateste özel hareketler var yaptırırlardı onlara bakın mutlaka vardır internette
cylnboran04 Meri03 haftalırımız aynı benımde normal doğum sezeryan ıstemıyorum inşallah döner doktorum bol bol yürüyüş onerdı donmesı ıcın Bıde tatlıyı kesmemı
MorKelebek54 Meri03 35 36 haftaya kadar donme ihtimali yuksek. Ama sonrasinda ihtimaller düşüyor maalesef. O zamana kadar insallah doner bebisiniz 🌸
peri007 32 de dönmemişti 36 dayız 2 gün önce randevum vardı doktorum dönmüş ve kanala da yerleşmiş dedi, ilerleyen haftalarda döner mutlaka
eed21 aogoya Doktor önermeden kesinlikle hareket yapmayın. Çok tehlikeliymiş Allah korusun Kordon dolanması vs. Benim 30+6 da makattı dün 33+1 de başgeliş dönmüş döner Allah’ın izniyle ama hareket falan doktor önerirse sadece yapılır
Meri03 cylnboran04 yürüyemiyorum çok fazla kızım 3 yaşında havalar soğuk bırakacak kimsem yok ama tatlıyı kesebilirim teşekkürler
ucuncugeliyo Meri03 bende 32 haftaligim bugun sordum doktoruma donmus mu diye. Yok dedi daha cok erken ilerleyen zamanda donmesi daha iyi falan dedi . Sizde cok dert etmeyin stres yaparsanjz oda etkileyebilir bebegi akisina birakin o donecegi zamanı biliyordur elbet
Meri03 ucuncugeliyo eşimle tek başımıza gideceğiz hastaneye o yüzden biraz korkuyorum sezeryandan pek kimsemiz yok hemen toparlanmak adına normal doğum çok istiyorum ister istemez kafama takılıyor
cylnboran04 Meri03 bide bebegım kılosu kaç sızın doktor bana bebek fazla kılo alırsa donemez yeri daralır dıye
Meri03 eed21 sorayım bir o zaman bi dahaki kontrolüm 32 de neler yapabilirim diye bi danışayım teşekkürler
eed21 Meri03 Rica ederim ama döner bence. Bende sizinle aynı durumdahım eşimle gurbetteyiz normali o yüzden çok istiyorum 30+6 da aynı durumu yaşadım ki benimki önden gidiyordu yaklaşık iki hafta buna rağmen dün döndüğünü öğrendim şükür sizinkide öyle olur Allah’ın izniyle. Ama şunu anladım kaderimizfe sezaryen varsa illa bir şey sebep oluyor. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum artık
Meri03 eed21 çok zor gerçekten ama dedıgınız gibi kaderde varsa oluyor inşallah sağlıklıca kucagımıza alırız desteksiz doğum yapmak büyütmek zor
Meri03 cylnboran04 şuan 1450 dedi ama normal haftasına dedi ilk kızım küçük doğdu 2850 yle doğum yaptım bu nasıl olur bilmiyorum