Biz başka şehirden doğum için tercih ettik , doktor olarak Mehmet Şükrü budak. Kendisi muhteşem bir insan gerçekten. Biz whatsapp üzerinden iletişimdeydik doğum için gidip gün aldık hastaneye gelip yatışı yaptık, ikinci sezeryanımdı ilki devlette olmuştu ve kötü anılarım vardı o yüzden korkuyordum , ameliyat haneye inene kadar rahattım orada ağladım eşimden ayrılınca . Şunu söylemeliyim ki temizlikçisinden sağlık çalışanlarına kadar herkes size bir bebek gibi bakıyor , ameliyathane de çok tedirginim korktum belden uyuşturma hiç mi hiç acıtmadı anlamadım bile ben . Orada başımda bekleyen sürekli iğne ila takviye yapan kadın benimle çok konuştu rahatlattı , bebeğin çıkacağını anladım karnıma baskı oldu ama hiç acı vs yok çıkınca bana gösterip resim çektiler , bebekten sonra bana bir sakinleştirici yaptılar uyku modundaydım… hiç bir acı vs yok ben içeride daha çıkmamıştım doktor gidip eşimı bilgilendirip resimler atmış , Odaya gelince b zorlayan ameliyathane soğuk ondan sandım ama meğer anesteziyi atıyormuşum 1 saat süren bir titreme 😃ilk ayağa kalma devler hastanesinde canım çok yanmıştı kötü bir hiç ama burada aşırı kolay rahattı , karnıma bastırma uyuşuk olduğumdan hissetmedim zaten hemşireler ekstra dikkat ediyor nasıl iyiler anlatamam, bebeğim de solunum sıkıntısı vardı diğer hastaneye küveze sevk ettiler , Ben bu hastanede insan olduğumu anladım gerçekten üzerimi hemşireler giydirdi her dakika güler yüzlü ve bir şey isteyelim yapsınlar diye bekliyorlar bilgilendiriyorlar yemekler vs muhteşem doktor bey doğum sonrası da odaya hep geldi bilgilendirdi ilgilendi ,5 yıldızlı otel konforundan daha iyi desem yanlış olmaz…Hatta normalde sezeryan paketi 2 gün dahil ama 1 günde çıkarıyor doktor bey bizi çıkartmadı bebeğin durumu nedir bekleyip haber alalım evimiz uzaktı çünkü ,kendisi oradaki doktoru arayıp bilgi alıp öğrendi bizim korktuğumuz anladığı için .