elllaaaa erkekannesi1_ bende 36 haftadayım devlet takipliyim doğum uygulamaya göre 1 Mart artık bebişim ne zaman gelmek isterse ama 40. Haftalara kadar kalmak istemiyorum ☺️
erkekannesi1_ Lexias meryemmuhammetali Mamiko_2020 Busranur_mnts Es07 peri007 Papatya05_ gunesimekardes htc5858 Ipek0z suragungor zehrakrdg damlossss elllaaaa Papatya05_ elllaaaa Edatasdemir Kızlar kimler doğurdu ben 37+6 da elendim 🙋🏻♀️ bir anda suyumun gelmesiyle oldu herşey Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin🥰
Papatya05_ erkekannesi1_ o sırada daha sezaryen tarihi belli olmayan ben😂😂😂😂 doktorum aceleye gere k yok dedi 39. Hafta içinde ayarlarız sezaryeni dedi bakalım 36+6 dayım 38. Hafta da gideceğim o zaman belli olur
Papatya05_ erkekannesi1_ bebeğin gelişimi 1 hafta 10 gün önde aslında ama doktorum şey diyor zaten sezaryen bebek kalabildiği kadar kalsın
elllaaaa erkekannesi1_ ilk gebeliğimde bende 41 e kadar bekledim ama bu bebeğimde ağrılar ve ağırlaşmadan dolayı 40 lı haftalara kalmak istemiyorum normal görünüyor doğum şimdilik bakalım artık hayırlısıyla sağlıcakla gelsin yavrularımız💕
erkekannesi1_ damlossss zaten 4 hafta kalmış tabikide doğum yaklaştı ondan sonra bebek doğmak zorunda zaten 🤣🤣
erkekannesi1_ elllaaaa benim sadece regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor bacak aralarım belim ağrıyor normaldir herhalde 40. Haftaya kadar bekler diye düşünüyorum
elllaaaa erkekannesi1_ sağlıcakla gelsinler de ama işte bu Ağrılar bazen bi an önce doğsun istiyor insan ikinci hamileleğim bende ağrılar var bel bacak kalça ağrısı mide yanması oluyor çoğu kez
mmia Busranur_mnts devlette oda süsletme veya fotoğrafçı fotoğraf çekebiliyor mu bilginiz var mı ? Bende devlette doğum yapcam
Busranur_mnts mmia bilgim yok ben hastanede süsleme vs düşünmedim ama şehir hastanesinde oda süsleme dükkanı var herhalde yapılabilir hastamedne hastaneye değişir
Edatasdemir Bende 36+2 yim önümüzdeki pazartesi randevum kontrolüm var adım adım yaklaşıyoruz doğuma içimde korku var bir yandan da bebeği doğurup kucağıma almak istiyorum rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla hayırla gelen bir doğum nasip etsin
Merveee6 erkekannesi1_ 35+4 teyim 2 gün sonra gidicem 2. Sezerayn olacak sanırım tarih belli olur artık
rabiames damlossss kaburga ağrısı nefes alınca artıyor muydu ona göre hasteneye gidicem çok batıyor derin nefes alınca