mavi343434 nergiss123 inşallah ya bu ay Ovulasyon testi ile takip etmek istiyorum zaten regl bittikten sonra. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙏
yigitalparslan mavi343434 menapoza diye gittim hamile oldugumu öğrendim. Ekim ayinin hem basinda hem sonunda regli oldum Kasım ayinda olmadim. Kasim ayi icinde nerdeyse her hafta hem kan verdim hem evde kendim test yaptım hem negatif cikti. 25 kasimda yinr kan verdim negatif cikti 27 Kasım’da kadın doguma gittim durumu anlattim ultrason ile bakti rahim duvarin kalınlaşmış ya regli olacan ya hamilesin dedi. Beta istedi. 14.5 cikti… Su anda 11+5 hamileyim. Demem o ki her an her şey olabilir. Bi kadin doguma git bakalım
parla94 mavi343434 benim de tam 14 gün gecikti ve sonunda oldum. normalde düzenlidir adetim gitmedim doktora bu ay, tekrarlarsa giderim diye düşünüyorum.
mavi343434 parla94 bende aynı şeyi düşünüyorum bir daha ki ay gecikme olursa doktora randevu alıp giderim diye
sdee0 mavi343434 gerçekten bende kendimi tek sanıyordum değilmişiz kızlar benimde hiç aksamazdı reglm o kadar dakiktir ki tam zamanında gelir ama 4 gün oldu yok kan 1.20 çıktı idrar negatif neden böyle anlamadım belirtileri fazlasıyla hissediyorum ama
mavi343434 sdee0 bu Ocak ayında herkes aynı şeyi yaşıyor gerçekten bende aynıydım kan bile verdim ama yoktu dünde regl oldum zaten
sdee0 mavi343434 ben olamıyorum ya belirtimde yok regl olacakmışım gibi sadece 2-3 saniyelik kasık ve karın kramplar yaşıyorum göğüs uçlarım acıyordu sımdı tamamen bütün göğüsüm acıyor özellike yanları akıntım da devam ediyor 2 gündür de miğdem bulanıyor ama bulanmıyor gibi bi durum yaşıyorum anlamadım gitti testler negatif ama durum böyle
meltemozel Benimde 7 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi, bir ay öncekindede 10 gün gecikmişti sadece anlamadım hepimiz çok stresliyiz galiba 😂🥲
mavi343434 sdee0 bende öyleydim canım kan testi bile vermiştim istersen başka marka test alıp tekrar dene
sdee0 mavi343434 aslında daha 4.gün geçikme biraz daha geçsin tekrardan yapacağım hissediyorum gibi de yani bilemiyorum ki sonunda üzülmek de var