Yazmelegi_ Kızlar özelde takipli değilim acil doğum oldu diyelim istediğim doktoru o an çağırabilirlermi yoksa onlar mı belirler doktoru
hvlshnnn Yazmelegi_ Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede hangi doktoru isterseniz o anda geliyor takipli takipsiz farketmiyor
smgcbk Yazmelegi_ hayır tabi ki öyle bi durum söz konusu değil. Özelde takipli olduğunuz doktor bile mesai saatleri dışında giderseniz eğer icapçı doktor değilse gelmez icapcı doktor kimse o gelir.
lux38 Yazmelegi_ cnm bence Özgüç beye git bı an önce kayıt yaptır geç oldu dersen de şehire devam et nasılsa nöbetçi yapacaksa
Es07 Takipli olduğum halde Özelde gece acil durumda kim nöbetçiyse o geliyormuş O yüzden devlette doğuma daha sıcak bakmaya başladım desem Hastaneye göre değişiyor olabilir bir de durum
Yazmelegi_ Es07 ya kızım da acil olmuştu tskipli olduğum doktor gelmişti ama şimdi doktorum yok kaldım ortada
Nslsh-989 Es07 hangi hastaneye gidiyorsunuz çünkü bildiğim hastanelerde doktorlar gece kaç olursa olsun gidiyorlar
buse2507 Es07 canım hastaneye göre değişiyor olabilir çünkü ben özel takipliydim doktorum gece gündüz ne zaman doğum başlarsa veya sancı vs olursa beni arayın diyordu
Yazmelegi_ Es07 normalde özele gidiyorum ama doktorum ayrıldı hastaneden nereyle çalışacağı da belli değil 🥺
Yazmelegi_ Es07 34+3 ama sezeryan yerimde incelme var her an ağrı başlayıp doğum olabilir dedi doktorum. Baska doktora gittim ama ondan memnun kalmadım
Yazmelegi_ Es07 bi doktor var hafta içi gidicem ama geç kalmam inşallah kendi doktorumdan haber gelsin diye dua ediyorum
Es07 Yazmelegi_ Anladım cnm ya Zor gerçekten bu süreç Bende devlette doğurmayı düşünüyorum artık Kim nöbetçiyse o geliyorsa Neden 40 bin lira vereyim ki Aylardır o doktor diğerlerinden 500₺ yüksek O girer sanıyordum Devletten farkı yok Bir de devlette yeni doğan var Özelde yokmuş Bunlar fikrimi değiştirdi
Yazmelegi_ Es07 yenidogan önemli. Birde dediğiniz gibi nobetci kimse o gelecekse saçma devlet dsha mantıklı o zaman