min286_ Sezaryen günümü aldım mutluluk heyecan korku stres hepsi aynı anda mevcut günler hem geçmiyor hemde sanki çok çabuk geçiyor gibi geliyor gibi nasıl yaparım bilmiyorum ama inşallah ameliyat günü panik olmam dualarınıza ihtiyacım var canım anneler 🙏
Dgkfj5 min286_ benim de Salı günü çok heyecanlıyım sanki zaman hiç geçmiyor çok stresliyim aynı zaman da cok heyecanlıyım
Seloloo min286_ ben de aynıyım. 4 Şubat doğumum ilk bebiş 🥹 kulun kula ettiği dua kabul olur derler birbirimize dua edelim 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Es07 Allahım sağlıkla,kolaylıkla kavuştursun hepimizi Kaygı korku endişe merak sevinç karışıl duygular içindeyim
kadermirali @min286_ kız benim daha bir ay var. Ben de pazartesi Alacağım gün inşallah. Şimdiden hepsi bende de var. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah. Spinal mi genel mi düşünüyorsunuz 🤍🤍
min286_ kadermirali bendede vardı ama doktor kesin gün verince bu duygular kaça katlandı bilmiyorum spinal anestezi uzmanı öyle uygun gördü genel çok uygun olmuyormuş bebek için
min286_ Dgkfj5 Rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah sayılı zaman geçer diyorlar ama sanki evet geçmiyor gibi
kadermirali @min286_ hadi hayırla inşallah. Sizi yormayacak olur isem nasıl geçtiğini bana dogumdan sonra anlatır mısınız kısaca ? 🤍🐣
1suranur1anne suragungor ayy bende çarşamba günü doguracağım heyecanlıyım ama hastayım da moralim çok bozuk
suragungor 1suranur1anne yaa cok gecmis olsun ayni gun dogumumuz olacak insallah cok rahat guzel bir dogum gecirirsiniz anesteziye karar verdiniz mi ya spinal mi genel mi olsam kararsizligi yuzunden stresten agzim ucukladi benimde o moralimi bozdu dudagimda kocaman ucuk var
1suranur1anne suragungor spinal olucam uyanık olmak en iyisi bence bu ikinci sezeryanım olucak ilki de spinal di baş ağrısı bel ağrısınyapmadı bende kişiden kişiye değişiyor bence hiç stres yapma spinal yada gel hangisi san daha yakınsa onu seç kimseyi dinleme kendini dinle inşAllah ikimiz de güzel bi doğum geçiririz 🥹♥️
suragungor min286_ doktorum tercihi bana birakti spinalde olabilirsin genelde ama ben spinali tercih ediyorum yinede sen bilirsin dedi bende cok kararsiz kaldim spinal sonrasi bas veya bel agrisi yasadiniz mi
min286_ suragungor şöyle söyliyim ben hiç baş ağrısı yaşamadım çünkü yeme içme serbest olunca bol bol su ve granül kahve içtim sade bende bel fıtığı var belim zaten ağrıyor ama iğne ağrısı yaşamadım ben
min286_ suragungor bide ameliyat esnasın da kafanı çok fazla hareket ettirme zaten ameliyat başladıktan 5 10 dk geçmeden bebeğin çıkıyor sana gösteriyorlar ondan sonrası nı hatırlamıyorsun bile bütün odağın bebeğinde oluyor
suragungor min286_ insallah benimde sonrasinda bas agrim olmaz onerileriniz icin cok tesekkur ederim😊